Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι πήγε τόσο στραβά στον αγώνα με την Forest; (Μέρος 2ο)

Τι πήγε τόσο στραβά στον αγώνα με την Forest; (Μέρος 2ο)

Ο Virgil Van Dijk δήλωσε πως: «Χάσαμε πολλές δεύτερες μπαλιές. Όποτε χρειάστηκε να διεκδικήσουν(οι αντίπαλοι) μια δεύτερη μπαλιά βρίσκονταν πάντα στη σωστή θέση. Απέκτησαν ρυθμό όσο αφορά τις νίκες στις σωστές μονομαχίες κάνοντας πολύ καλά τη δουλειά τους ενώ εμείς δεν είμαστε αρκετά καλοί».

Αντί μάλιστα να ανεβάσουν την πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κόκκινοι «μαράθηκαν». Η τριπλή αντικατάσταση παικτών του Slot με τους Darwin Nunez, Cody Gakpo και Conor Bradley- με την προώθηση του Trent Alexandr- Arnold, δεν βοήθησε ιδιαίτερα τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας αφού η Forest κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και τη νίκη άνετα.

Το κέντρο επίσης των Κόκκινων υπήρξε πάντοτε η κινητήρια δύναμη τους αλλά σε αυτόν τον αγώνα απέτυχαν. Ο Szoboszlai έχασε 18 φορές την κατοχή της μπάλας ενώ ο Ryan Gravenberch σε 12 αντίστοιχα περιπτώσεις. Και οι δύο είχαν παίξει και στα 90 λεπτά των αγώνων με τις Εθνικές τους, Ουγγαρία και Ολλανδία αντίστοιχα, 4 μέρες νωρίτερα.

Αν η Liverpool δεν είχε δεχθεί τέρμα σε αυτόν τον αγώνα θα είχε ισοφαρίσει το ρεκόρ του 2005 για τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Με την Forest να περιμένει τόσο πίσω, η ομάδα του Slot σπάνια έδειξε σημάδια του ότι πρόκειται να δεχθεί τέρμα. Οι επισκέπτες είχαν μόλις 5 επαφές με τη μπάλα στην περιοχή των Κόκκινων ενώ το στατιστικό στοιχείο των αναμενόμενων τερμάτων για αυτούς δεν ξεπέρασε το 0.6

Και όμως μια νωθρή ισοπαλία μετατράπηκε σε μια επικίνδυνη ήττα γιατί οι Κόκκινοι κατέβασαν τον διακόπτη και πλήρωσαν το τίμημα. Μετά την αντικατάσταση των παικτών παρουσίασαν λιγότερη συνοχή και δημιουργήθηκαν κενά που επέτρεψαν στους αντιπάλους να τα εκμεταλλευτούν.

Στην φάση του τέρματος της Forest δεν υπήρξε καν προειδοποιητικό καμπανάκι κινδύνου καθώς ο Anthony Elanga τροφοδότησε τον Hudson-Odoi (που μπήκε ως αλλαγή) στα δεξιά, αλλά ο πρώην παίκτης της Chelsea κατάφερε να ξεπεράσει πολύ εύκολα την αντίδραση του Bradley. O Konate έδειξε μάλλον αργός στην κάλυψη και ο Alisson μάλλον δεν θα νιώθει περήφανος καθώς δέχτηκε το τέρμα με σουτ έξω από τη μικρή περιοχή.

«Χάνοντας έναν εντός έδρας αγώνα μπροστά στους οπαδούς μας, είναι πολύ απογοητευτικό για μας» είπε ο Alisson στο Sky Sports. «Παίξαμε καλύτερα από τον αντίπαλο και δεν αξίζαμε να χάσουμε αλλά μερικές φορές έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τους δώσαμε μόνο μισές ευκαιρίες αλλά αυτοί κατάφεραν να σκοράρουν. Θα έπρεπε να τους είχαμε αποτελειώσει στις αντεπιθέσεις μας ενώ θα έπρεπε να είχαμε αμυνθεί καλύτερα στην περιοχή μας. Έπρεπε να είμαστε περισσότερο απειλητικοί.
Ο Hudson-Odoi είχε πολύ περισσότερη από την επιτρεπόμενη ελευθερία να κάνει ότι ήθελε με την μπάλα. Ντρίμπλα, κόψιμο προς τα μέσα και σουτ. Πολύ κακή άμυνα από μέρους μας. Πρέπει να βελτιωθούμε στον επόμενο αγώνα»
ολοκλήρωσε.

Στην Liverpool δεν απομένει πολύς χρόνος για να γλείψει τις πληγές της. Μετά την προπόνηση της Δευτέρας πετάνε για το Μιλάνο για τον πρώτο τους αγώνα του Champions League. Η ομάδα του Paulo Fonseca ξεπέρασε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή του πρωταθλήματος συντρίβοντάς με 4-0 τη Venezia το Σάββατο.

Ο Federico Chiesa αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή των Κόκκινων αφού ως τώρα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση και έτσι δεν συμμετείχε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Τι πήγε τόσο στραβά στον αγώνα με την Forest;

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com