Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Την βοήθεια του Zidane ζητάει πρώην παίκτης της Man. United!

Την βοήθεια του Zidane ζητάει πρώην παίκτης της Man. United!

Μάλλον προς τον Bale κλείνει ο Zidane

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Champions League, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Manchester United και της Real Madrid David Beckham δήλωσε ποια ομάδα θα υποστηρίξει.

Φυσικά αυτή είναι η Real Madrid, της οποίας προπονητής είναι ο πρώην συμπαίκτης του, Zinedine Zidane, στον οποίο ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής στηρίζει πολλά.

Συγκεκριμένα, ο Beckham δήλωσε : << Θέλω να ευχηθώ συγχαρητήρια στον Zizou, για την εκλπηκτική του πορεία ως τώρα με την Real Madrid. Το να είσαι επιτυχήμενος ως παίκτης και ύστερα ως προπονητής είναι κάτι πραγματικά εκπληκτικό.

<< Εύχομαι καλή επιτυχία στον Zidane, στον πρόεδρο και σε όλο τον σύλλογο για τον τελικό του Champions League. >>

<< Και σας παρακαλω, νικήστε την Liverpool! >>

Συνεχίζοντας δήλωσε πως << Όταν είσαι παίκτης της Real Madrid και πρόκειται να παίξεις σε έναν αγώνα Champions League είναι πάντα κάτι το ξεχωριστό για εσένα. >>

Θυμίζουμε πως, ο Beckham αγωνίστηκε για 4 σεζόν στο Santiago Bernabeu, γι’ αυτό και η τόσο μεγάλη συμπάθεια για τους Μαδριλένους και τον Zidane.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε, ότι αν τελικά η Liverpool κατακτήσει, τελικά το τρόπαιο θα φτάσει στα 6, δηλαδή τα διπλάσια από την αγαπημένη του United.

Ο προπονητής της Real Madrid

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com