Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τελειώνει του Salah;

Τελειώνει του Salah;

Αν και δεν έχουμε τίποτα επίσημο, οι εξελίξεις με την υπόθεση του Mohamed Salah ίσως να μπαίνουν στην τελική τους ευθεία, και τα τελευταία νέα από το… αραβόφωνο twitter δείχνουν πως η υπόθεση οδεύει προς αίσιο τέλος και μάλιστα σύντομα!

Αρχικά, ήρθε το tweet του Mohammad Saadon Al Kuwari, καλού φίλου του Salah, ο οποίος έγραψε στα αραβικά «Να πούμε συγχαρητήρια;  @22MoSalah #EPL » με το hashtag «EPL» να χρησιμοποιείται συνήθως για να δηλώσει την «English Premier League». Εν συνεχεία, πριν από 2 ώρες, ακολούθησε «τιτίβισμα» του δημοσιογράφου του BeIn Sports, Mohamed Alkawaleny, στο οποίο αναφέρεται ότι Liverpool και Roma ήρθαν σε συμφωνία για 40 εκατομμύρια ευρώ, με την υπόθεση να κλείνει πια και επίσημα, ενώ και ο ίδιος δεν δίστασε να συγχαρεί τον Salah για την μετακίνησή του στην Αγγλία και τη Liverpool.

Σίγουρα όσο περνάνε οι ώρες και οι μέρες θα βλέπουμε όλο και περισσότερα τέτοια νέα και tweets σχετικά με την υπόθεση. Όμως με τα ρεπορτάζ των Ιταλών (αλλά και κάποιων αγγλικών μέσων) να μιλάνε για συμφωνία στο συμβόλαιο του παίκτη και μία διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων κάτω από 10 εκατομμύρια ευρώ, θεωρούμε πως οι βάσεις για μία συμφωνία αργά ή γρήγορα όντως υπάρχουν και αν σε μία υπόθεση «τρέξει» το ρεπορτάζ, σίγουρα θα είναι αυτή. Πάντως, για την ώρα ο παίκτης βρίσκεται στην πατρίδα του και απολαμβάνει τις διακοπές του, όπως επιβεβαίωσε χθες το απόγευμα ο Ramy Abbas Issa, ατζέντης του παίκτη, κάτι το οποίο είναι λογικό να γίνει όταν ολοκληρωθούν επιτυχημένα οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com