Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέλος στην υπόθεση Van Dijk. Ή μήπως όχι;

Τέλος στην υπόθεση Van Dijk. Ή μήπως όχι;

Μπορεί η Liverpool με επίσημη ανακοίνωση χθες να δήλωσε πως αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Van Dijk, όμως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν επρόκειτο όντως για το τέλος της ιστορίας.

Όπως σας αναφέραμε προηγουμένως στο liverpool.gr (για το άρθρο πατήστε εδώ), σήμερα αναμένεται να συναντηθούν οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων στα κεντρικά της Premier League, για την αναφορά της Southampton για παράνομη προσέγγιση του παίκτη. Ωστόσο, πιθανότατα δεν θα δεχθούμε τιμωρία, καθώς η Southampton είναι ικανοποιημένη από την απολογία της Liverpool· χωρίς ωστόσο να αποκλείουμε τίποτα. Αυτό είναι το τελευταίο σκέλος της υπόθεσης Van Dijk, κατά τα φαινόμενα. Ή μήπως όχι;

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ των Times, Paul Joyce, ο CEO της Liverpool, Peter Moore, θα προσπαθήσει να μαζέψει τα σπασμένα από το χθεσινό φιάσκο, ενώ αν ο παίκτης κάνει αίτημα μεταγραφής, τότε πιθανότατα τίποτα δεν θα έχει τελειώσει.

Την άποψη αυτή στηρίζει και η Mirror, τονίζοντας πως η χθεσινή απολογία της Liverpool ίσως πείσει την Southampton να αποχωρήσει και να επανέλθει σε συζητήσεις αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, όταν τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα.

Ο Sam Wallace της Telegraph γράφει πως μία πιθανή πρόταση ρεκόρ ίσως άλλαζε γνώμη στην Southampton, όμως το φετινό καλοκαίρι δεν μοιάζει σε τίποτα με τα προηγούμενα. Η άποψή του είναι πολύ αόριστη ως προς το «ποσό ρεκόρ», επομένως δεν θα την σχολιάσουμε.

Αυτό που πρέπει να ειπωθεί είναι πως σε περίπτωση που οι δύο ομάδες αποφασίσουν να επανέλθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, θα είναι επιεικώς ντροπιαστικό και για τις δύο, μετά το χθεσινό φιάσκο. Και ναι μεν, η Southampton είναι συνηθισμένη σε τέτοιες τακτικές, όμως η Liverpool δεν μας έχει συνηθίσει καθόλου σε τέτοιες απολογίες. Παρ’ όλα αυτά, θα ήταν ντροπιαστικό να καθίσουν αργότερα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συμφωνήσουν, με όλον αυτόν τον χαμό που έχει προηγηθεί. Όμως υπάρχει και η θέληση του Van Dijk, η οποία είναι άγνωστη μέχρι στιγμής. Αν ο παίκτης κάνει αίτημα μεταγραφής, με την θέληση του να έρθει στο Anfield να είναι ήδη γνωστή – και ίσως εδώ να βρίσκεται το λάθος που οδήγησε στην χθεσινή ανακοίνωση του συλλόγου – τότε ίσως οι δύο ομάδες θα βρεθούν στο τραπέζι, είτε το θέλει η Southampton, είτε όχι.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com