Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέλος Ιανουαρίου θέλει να επιστρέψει ο Jota

Τέλος Ιανουαρίου θέλει να επιστρέψει ο Jota

Πολλά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει η Liverpool και ένα από αυτά ακούει στο όνομα, Diogo Jota. Ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα με την Midtjylland στις αρχές του μήνα και παραμένει μέχρι και σήμερα εκτός δράσης.

Η αποθεραπεία του Πορτογάλου πηγαίνει όμως καλά και σύμφωνα με τον James Pearce, ο ίδιος στοχεύει να επιστρέψει στα τέλη Ιανουαρίου.

Αυτό φυσικά σημαίνει πως δεν θα προλάβει την αναμέτρηση με την Manchester United στις 17 του μηνός, αλλά ενδέχεται να είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Tottenham στις 27 Ιανουαρίου ή εκείνο με την West Ham στις 30 Ιανουαρίου.

Ο 24χρονος είχε δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του Jürgen Klopp από τα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν και αποκτήθηκε από τη Wolves και η απουσία του γίνεται αισθητή σε παιχνίδια, όπως το χθεσινό με την Newcastle ή εκείνο της Κυριακής με την West Brom, όπου το ένα γκολ μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει το τρίποντο στους Reds.

Ο Jota είχε προλάβει να σκοράρει 9 τέρματα σε 17 εμφανίσεις, εκ των οποίων τα 4 ήταν στο Champions League, ενώ βρήκε δίχτυα στα πρώτα του τέσσερα παιχνίδια στο Anfield, όντας ο μοναδικός Κόκκινος στην ιστορία που το έχει καταφέρει.

Όσο αφορά τον Κώστα Τσιμίκα, και εκείνου η επιστροφή υπολογίζεται στα μέσα με τέλη Ιανουαρίου.

Ο Jota πρόλαβε να γίνει πολύτιμος για την Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com