Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέλος η υπόθεση Salah για Liverpool ( ; )

Τέλος η υπόθεση Salah για Liverpool ( ; )

Συνέχεια στις δηλώσεις Palotta ότι «δεν υπάρχει τίποτα αυτή την στιγμή» έρχεται να δώσει το δημοσίευμα της ECHO. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία αποτελεί την φωνή της διοίκησης σε θέματα μεταγραφών, η Liverpool δεν είναι πρόθυμη να δώσει όσα ζητάει η Roma για τον παίκτη, και με τις διαπραγματεύσεις να έχουν παγώσει εδώ και λίγες μέρες, θα στραφεί και σε άλλες περιπτώσεις εξτρέμ για την ενίσχυση της ομάδας.

Η πρώτη προσφορά που κατέθεσε η Liverpool, ύψους 28 εκατομμυρίων λιρών, απορρίφθηκε, με την Roma να επιθυμεί να εισπράξει ένα ποσό μεγαλύτερο από 35 εκατομμύρια λίρες, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο ποσό που έχει ξοδέψει η Liverpool για να αποκτήσει παίκτη. Βέβαια, το προφανές συμπέρασμα γύρω από αυτό το δημοσίευμα είναι πως η Liverpool αποχωρεί από την υπόθεση, καθώς η ECHO είναι η πλέον έγκυρη εφημερίδα όσον αφορά την Liverpool. Όμως ας μην βλέπουμε μόνο το δέντρο.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αν υπολογίσουμε την εγκυρότητα της εφημερίδας, ως φωνής της διοίκησης, θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ως μοχλός πίεσης της Roma να ρίξει τις απαιτήσεις της. Έχοντας ως θεωρητικά δεδομένη την συμφωνία Liverpool και Salah, και γνωρίζοντας πως η Roma επείγεται μείωσης του μπάτζετ, προκειμένου να αποφύγει μπλεξίματα με το Financial Fair Play, αυτό το δημοσίευμα φαντάζει ως μέσο άσκησης πίεσης από πλευράς παίκτη και ομάδας, προκειμένου να αποχωρήσει ο παίκτης με το μικρότερο δυνατό κόστος, ανάλογα με το πόσα ζητάει η Roma. Όποιο από τα δύο σενάρια κι αν ισχύει, θα φανεί σε βάθος χρόνου, καθώς είναι πολύ πιθανό να παγώσει για λίγο καιρό το θέμα η Liverpool και να επανέλθει αργότερα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όταν τα πράγματα θα είναι ευνοϊκότερα για εκείνη. Ειδάλλως, η υπόθεση θα μπει στο αρχείο.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com