Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σύλλογοι από πέντε χώρες ενδιαφέρονται για τον Fabio Carvalho

Σύλλογοι από πέντε χώρες ενδιαφέρονται για τον Fabio Carvalho

Η Liverpool μπορεί να έχει να πάρει μια μεγάλη απόφαση για τον Fabio Carvalho αυτό το καλοκαίρι, με συλλόγους σε τουλάχιστον πέντε χώρες να υποστηρίζουν ότι ενδιαφέρονται για μια μεταγραφή.

Ο Carvalho πρόκειται να επιστρέψει στο Merseyside για την έναρξη της προετοιμασίας μετά από μια περίοδο δανεισμού με την RB Leipzig και τη Hull, έχοντας εντυπωσιάσει με την τελευταία.

Ο 21χρονος δυσκολεύτηκε να καθιερωθεί υπό τον Jurgen Klopp, αλλά επιστρέφει στο προπονητικό κέντρο AXA με μια νέα ευκαιρία με τον Arne Slot στο τιμόνι. Το σύστημα 4-2-3-1 που προτιμά ο Slot, το οποίο περιλαμβάνει έναν κεντρικό επιθετικό μέσο, μπορεί να ευνοήσει περισσότερο τις αρετές του Carvalho από το 4-3-3 που χρησιμοποιούσε ο πρώην προπονητής.

Αλλά η Liverpool δεν έχει ακόμη δώσει συγκεκριμένη ένδειξη για το αν ο Πορτογάλος περιλαμβάνεται στα μακροπρόθεσμα σχέδιά της – ιδιαίτερα δεδομένης της προθυμίας της να τον στείλει δανεικό το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Lewis Steele της Mail υποστήριξε τώρα ότι ο Carvalho «φλερτάρεται από πολλούς στην Αγγλία και στην Ευρώπη», με έναν «αυξανόμενο κατάλογο μνηστήρων».

Αυτό περιλαμβάνει ενδιαφέρον από ομάδες της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Ολλανδίας, με τον Steele να προσθέτει ότι «οι περισσότερες από αυτές έχουν προκριθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Η πρώην ομάδα του Carvalho η Fulham, κατονομάζεται μαζί με τη νεοφώτιστη Southampton και τη Leicester, με τους δεσμούς αυτούς να μην είναι καθόλου καινούργιοι, αφού πρωτοεμφανίστηκαν όταν λύθηκε η συμφωνία του με τη Leipzig τον Ιανουάριο.

Ο Steele εξηγεί ότι «κανένα ενδιαφέρον δεν έχει εκδηλωθεί ακόμη» και η Liverpool «επιθυμεί να δώσει στον Carvalho μια καλή ματιά στην προετοιμασία πριν εγκρίνει οποιαδήποτε έξοδο».

Από την πλευρά του, ο παίκτης «δεν είναι απελπισμένος να φύγει» και «θέλει να αποδείξει στο νέο προπονητικό επιτελείο ότι αξίζει μια θέση στη συνέχεια».

Το πιθανότερο είναι ότι η όποια συμφωνία δεν θα προχωρήσει παρά μόνο αργότερα το καλοκαίρι, με τον Slot να καλεί μια μικρότερη ομάδα τις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας και επομένως να μπορεί να επικεντρωθεί σε παίκτες όπως ο Carvalho.

Οι επιθετικοί όπως ο Darwin Nunez, ο Diogo Jota, ο Luis Diaz και ο Cody Gakpo δεν θα επιστρέψουν παρά αργότερα στο πρόγραμμα λόγω των υποχρεώσεών τους στο Κόπα Αμέρικα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Κάτι ανάλογο θα μπορούσε να ειπωθεί και για τους Dominik Szoboszlai και Alexis Mac Allister, οι οποίοι μπορούν να θεωρηθούν ανταγωνιστές του Carvalho σε οποιοδήποτε κεντρικό ρόλο.

Μιλώντας τον περασμένο μήνα, ο νεαρός δήλωσε στην Liverpool Echo ότι βλέπει την αλλαγή της διοίκησης στο Anfield ως μια «νέα αρχή», προσθέτοντας ότι «θέλει να μπει στην πρώτη ομάδα της Liverpool».

«Θα είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα και για άλλους, όπως ο Tyler Morton. Απλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται. Πραγματικά να τις εκμεταλλευτούμε και να τις πάρουμε με τα δύο χέρια», δήλωσε ο Carvalho.
«Ο Tyler και εγώ έχουμε μιλήσει για το καλοκαίρι. Ειδικά μετά τα νέα που βγήκαν για τον Jurgen. Απλά μιλήσαμε για το τι θα μπορούσε ενδεχομένως να αλλάξει στον σύλλογο. Τελικά, είναι μια νέα αρχή και για τους δυο μας. Απλά θα επιστρέψουμε εκεί χωρίς να έχουμε τίποτα να χάσουμε αλλά πολλά να κερδίσουμε».

Σύλλογοι από πέντε χώρες ενδιαφέρονται για τον Fabio Carvalho

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com