Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για τις τιμές

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για τις τιμές

Συνεχίζεται η διαμαρτυρία των οπαδών της Liverpool (και όχι μόνο αυτών) σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων της ομάδας. Στο χθεσινό παιχνίδι με τη West Brom είχαμε νέο «επεισόδιο» στο θέμα με τα εισιτήρια, καθώς ενώ αυτά κόστιζαν 30 λίρες, ενώ στη συνέχεια, λόγω της παρέμβασης της Virgin Media και της ένωσης φιλάθλων «Twenty’s Plenty», επιτεύχθηκε μείωση 10 λιρών στην τιμή του εισιτηρίου. Όλοι όσοι πλήρωσαν την αρχική τιμή, πήραν φυλλάδιο κατά την προσέλευσή τους στο «Hawthorns» για το πως μπορούν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω.
Με βάση τη νέα τιμολογιακή πολιτική της Premier League, όλα τα εκτός έδρας εισιτήρια θα κοστίζουν το περισσότερο 30 λίρες. Η Virgin Media σε συνεργασία με την ένωση «Twenty’s Plenty» (Τα 20 είναι αρκετά), πήρε την πρωτοβουλία να δώσει σε όλες τις ομάδες, σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι τους τον Απρίλιο αυτήν την έκπτωση των 10 λιρών, όπως έγινε χθες με τους φίλους της Liverpool.
Αυτό γίνεται σε μία προσπάθεια να πέσει το «ταβάνι» των τιμών για τα εκτός έδρας παιχνίδια στις 20 λίρες. Θυμίζουμε πάντως πως και για τα παιχνίδια στο Anfield, σύνδεσμοι της Liverpool όπως είναι το «Spirit Of Shankly» έχουν υποκινήσει αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, με αποκορύφωμα τα 15.000 άτομα που έφυγαν από το Anfield στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Sunderland τον Φεβρουάριο του 2016, ως διαμαρτυρία για τις νέες τιμές των εισιτηρίων τις οποίες ανακοίνωσε το FSG λίγες ημέρες νωρίτερα.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com