Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζεται ο δανεισμός του Adam Lewis στην Newport County

Συνεχίζεται ο δανεισμός του Adam Lewis στην Newport County

Η επόμενη σεζόν θα αποτελέσει άλλη μια χρονιά για να αποκτήσει εμπειρία ο Adam Lewis, καθώς θα επιστρέψει ως δανεικός στην Newport County.

Ο 23χρονος πέρασε την περασμένη περίοδο στην Newport County, όπου θα επιστρέψει για να περάσει έναν ακόμη χρόνο υπό τις οδηγίες του Graham Coughlan. Την περασμένη σεζόν, ο αριστερός μπακ έπαιξε 21 φορές στη League Two, προτού ο τραυματισμός τερματίσει τη σεζόν του.
Με επτά επιπλέον συμμετοχές σε διοργανώσεις κυπέλλου ο Lewis έφτασε τα 28 παιχνίδια. Έγινε βασικός στυλοβάτης της ομάδας μέχρι που τα προβλήματα στους προσαγωγούς προκάλεσαν το τέλος της σεζόν του από τον Φεβρουάριο.

Προφανώς, όμως, έκανε καλή εντύπωση στον προπονητή του, καθώς ο Coughlan – ο οποίος έφτασε μόλις τον Οκτώβριο – αποφάσισε να τον φέρει πίσω για έναν ακόμη χρόνο στην Ουαλία. Ο μάνατζερ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Ο Adam είναι εξαιρετικός στα μετόπισθεν και είναι φανταστικό να τον έχουμε ξανά κοντά μας. Ο Adam μας δίνει μερικές επιλογές και ιδιότητες που μας έλειπαν προηγουμένως».

Ο Lewis ήταν σημαντικό μέλος της Ακαδημίας της Liverpool για αρκετά χρόνια, καθώς ήταν αρχηγός της ομάδας κάτω των 18 ετών υπό τον Steven Gerrard και έπαιξε στην Αγγλία από το επίπεδο κάτω των 16 έως το επίπεδο κάτω των 20 ετών.

Ωστόσο, με τον Andy Robertson να αποτελεί αμετακίνητος παίχτης στην πρώτη ομάδα της Liverpool από το 2017, αναγκάστηκε να αναζητήσει αλλού χρόνο συμμετοχής. Έχοντας πραγματοποιήσει μία μοναδική εμφάνιση στην πρώτη ενδεκάδα των κόκκινων, μια αξιομνημόνευτη νίκη επί της Shrewsbury στο Anfield, ο Lewis μπήκε στη λίστα δανεισμού της Liverpool αργότερα το 2020. Έκτοτε, έχει αγωνιστεί στην Amiens, Plymouth στην Livingston, και πέρσι στην Newport County.

Ο νέος δανεισμός του στην County θα τον οδηγήσει τελικά μέχρι το τέλος του μακροχρόνιου συμβολαίου του με τη Liverpool, το οποίο υπέγραψε το 2020. Έχοντας παραμείνει στον σύλλογο από πέντε ετών, θα είναι μια θλιβερή μέρα για τον Liverpudlian όταν αναπόφευκτα φύγει το επόμενο καλοκαίρι. Όμως, φαίνεται ότι έχει βρει ένα μέρος για να αποκαλεί το σπίτι του.

Ο Lewis δήλωσε σχετικά με την επιστροφή του: «Αγαπώ το Newport. Το αγαπώ από τότε που ήρθα εδώ, ελπίζω πραγματικά να έχουμε μια καλή σεζόν και να πετύχουμε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε».

Θα πρέπει να υποθέσουμε ότι μια ακόμη δυνατή σεζόν για τον αριστερό μπακ, θα μπορούσε να τον οδηγήσει στη μόνιμη μετακίνησή του εκεί το επόμενο καλοκαίρι.

Συνεχίζεται ο δανεισμός του Adam Lewis στην Newport County

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com