Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζει στο Action 24 και στο Attica TV το Carabao Cup

Συνεχίζει στο Action 24 και στο Attica TV το Carabao Cup

Στο ελεύθερο κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας, Action 24, αλλά και στο περιφερειακό Attica TV, θα δούμε και φέτος τα παιχνίδια του Carabao Cup.

Όπως τα τελευταία δύο χρόνια, έτσι και φέτος, τα δύο κανάλια αναλαμβάνουν την μετάδοση του αγγλικού League Cup, με μια διαφοροποίηση, όπως αναφέρει το dailymedia.com.

Αυτή είναι στον αριθμό των αγώνων που δικαιούται ο όμιλος να μεταδίδει, αφού το αγγλικό Sky Sports θα δίνει στο εξωτερικό επιλεγμένα παιχνίδια, όπως έγινε και τη πρώτη εβδομάδα, αυτή που μας πέρασε, με το Man United – Barnsley και το Coventry – Spurs.

Την επόμενη εβδομάδα (Τετάρτη 26/09) στο χορό των αγώνων μπαίνει και η κάτοχος Liverpool, υποδεχόμενη την West Ham, και – ευτυχώς – θα είναι ένα από τα δύο ματς που θα μεταδοθούν.

Το Attica TV είναι ελεύθερο μεν, περιφερειακό δε, και άρα δεν είναι προσβάσιμο μέσω της συχνότητας της Digea εκτός Αττικής. Όσοι έχουν Nova ή Cosmote δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα, αφού το κανάλι βρίσκεται και στις δύο πλατφόρμες (θέσεις 706 και 653 αντίστοιχα). Για όποιον δεν είναι ούτε συνδρομητής ενός εκ των δύο συνδρομητικών, το Attica TV μεταδίδει το πρόγραμμά του διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com