Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Συμφωνία Liverpool-Newcastle για τον Bobby Clark»

«Συμφωνία Liverpool-Newcastle για τον Bobby Clark»

Σε συμφωνία με την Newcastle United για την μεταγραφή του πολλά υποσχόμενου 16χρονου μεσοεπιθετικού Bobby Clark φέρεται να έχει έρθει η Liverpool, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Evening Chronicle και ειδικό στα θέματα των Καρακάξων, Lee Ryder.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο νεαρός έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις στο Kirkby με την ομάδα των U18 υπό την καθοδήγηση του προπονητή Marc Bridge-Wilkinson.

Ο Clark θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αγγλικού ποδοσφαίρου στην ηλικία του, μαζί με παίκτες όπως ο Kaide Gordon, που μεταγράφηκε στους Reds τον περασμένο Γενάρη από την Derby County, και πηγές κοντά στη Newcastle περιγράφουν την πιθανή αποχώρησή του ως μεγάλο χτύπημα για τον σύλλογο.

Η εν λόγω μεταγραφή είναι μία που καλύπτει πλήρως τους Reds ως το προφίλ παικτών που ψάχνει για τα συγκεκριμένα ηλικιακά γκρουπ, ειδικά από τη στιγμή που δεν επιτρέπεται να κινούνται για την αγορά παικτών κάτω των 18 ετών.

Ο Clark είναι γεννημένος στις 7 Φεβρουαρίου του 2005, αντικρίζει τον κόσμο από τα 178 εκατοστά και αγωνίζεται ως κεντρικό και επιθετικό χαφ. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αφήσει την ασπρόμαυρη φανέλα, καθώς στην μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του ζωή έχει αγωνιστεί μόνο με την Newcastle United.

Αν όλα πάνε καλά, το πρώτο παιχνίδι του ποδοσφαιριστή για τους Reds θα είναι απέναντι στη Stoke City στις 14 Αυγούστου στο Kirkby, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της U18 Premier League.

O Bobby Clark με την φανέλα της Εθνικής Αγγλίας

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com