Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο Anfield για την ανατροπή!

Στο Anfield για την ανατροπή!

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε η Liverpool και γνώρισε την βαριά ήττα με σκορ 3-0 στο Camp Nou και θα ψάξει μια επική ανατροπή την επόμενη Τρίτη στο Anfield, το οποίο αναμένεται κατάμεστο.

Α’ Ημίχρονο: Με εκπλήξεις η αρχική ενδεκάδα της Liverpool από τον Jürgen Klopp, καθώς έμεινε στον πάγκο ο αρχηγός, Jordan Henderson και ο Trent Alexander-Arnold και ξεκίνησαν οι Milner και Joe Gomez. Ο Bobby Firmino ξεκίνησε τον αγώνα από τον πάγκο. Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήταν για τους γηπεδούχους με τον Rakitic και τον Suarez στο 3ο λεπτό. Η επόμενη ήταν στο 15’ με τον Coutinho, αλλά ο Alisson είχε απάντηση. Ακόμη ένας τραυματισμός για τον Naby Keita στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από χτύπημα, που δέχθηκε από τον Ivan Rakitic και αναγκαστική αλλαγή με τον Henderson να περνά στη θέση του. Το πρώτο γκολ του αγώνα το βρήκε η Barcelona στο 26’ με τον Luis Suarez, ο οποίος φυσικά και πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε. Με προβολή σκόραρε ο Ουρουγουανός. Οι Reds έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 35ο λεπτό, αλλά ο Sadio Mane σπατάλησε μια τεράστια ευκαιρία. Οι Salah και Milner απείλησαν δύο λεπτά αργότερα, αλλά ούτε εκείνοι βρήκαν στόχο. Λίγα λεπτά αργότερα ο Kuipers δεν είδε φάουλ σε τράβηγμα φανέλας του Salah από τον Roberto και χάρισε την κίτρινη κάρτα στον Busquets σε δολοφονικό τάκλιν πάνω στον Fabinho.

Β’ Ημίχρονο:  Με την έναρξη της επανάληψης ο Milner ανάγκασε σε μια πολύ μεγάλη επέμβαση και δεν ισοφάρισαν οι Reds. Ο Ter Stegen πραγματοποίησε μια σπουδαία επέμβαση και στο πλασέ του Salah στο 53’. Καλή στιγμή για τη Liverpool και στο 59’ με σουτ του Milner, το οποίο μπλόκαρε ο Ter Stegen. Οι Reds ήταν εμφανώς καλύτεροι από τους Blaugrana στο δεύτερο μέρος και όσο πέρναγε η ώρα έψαχνε να βρει το χρυσό γκολ της ισοφάρισης. Δεν το βρήκε όμως και ήταν ο Messi που έκανε το 2-0 στο 75’ προ κενής εστίας με το σώμα και μετά από ασίστ του Suarez. Ο Leo Messi με ένα καταπληκτικό φάουλ έκανε το 3-0 στο 82’ και αμέσως μετά οι Firmino και Salah δεν κατάφεραν από πολύ κοντά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Ο Mo Salah την έστειλε στο δοκάρι και ο Semedo στις καθυστερήσεις έδιωξε την προσπάθεια του Henderson λίγο πριν περάσει τη γραμμή. Η Barcelona έφτασε κοντά και σε τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Dembele, όμως να σπαταλάει τις ευκαιρίες.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το Σάββατο εκτός έδρας κόντρα στη Newcastle και η ρεβάνς με τους Καταλανούς την επόμενη Τρίτη στο Anfield.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Milner (Origi 84′), Keita (Henderson 24′); Salah, Mane, Wijnaldum (Firmino 79′)

Barcelona: Ter Stegen; Roberto (Alena 90+3′), Pique, Lenglet, Alba; Busquets, Vidal, Rakitic; Messi, Coutinho (Semedo 60′), Suarez (Dembele 90+3′).

Για την ανατροπή στο Anfield η Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com