Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στη Liverpool ο Mac Allister!!

Στη Liverpool ο Mac Allister!!

Παίκτης της Liverpool είναι με κάθε επισημότητα από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Alexis Mac Allister, καθώς οι Reds ανακοίνωσαν την απόκτηση του με μεταγραφή από την Brighton!

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Αργεντινή υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με τους Reds, που θα έχει διάρκεια ως το 2028, αφού πρώτα η ομάδα κατέβαλλε στους Seagulls την ρήτρα του, η οποία δεν ξεπερνά τα £35 εκατομμύρια.

Ο μέσος επέλεξε το νούμερο 10 για τη νέα του φανέλα, το οποίο δεν είχε κάτοχο μετά την αποχώρηση του Sadio Mane το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 24χρονος αποτελεί την πρώτη φετινή μεταγραφική κίνηση της ομάδας.

Ο Αργεντινός στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε:

“ Αισθάνομαι καταπληκτικά. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, είναι καταπληκτικό να βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ήθελα να είμαι μέσα [από] την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, οπότε είναι καλό που όλα γίνονται. Ανυπομονώ να συναντήσω τους συμπαίκτες μου. ”

“ Ήταν μια φανταστική χρονιά για μένα – Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτό που πετύχαμε με την Brighton – αλλά τώρα ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τη Liverpool και να προσπαθήσω να γίνω καλύτερος παίκτης και καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα. ”

“ Από τότε που κέρδισα το Παγκόσμιο Κύπελλο, είπα ότι θέλω να κερδίσω περισσότερα τρόπαια και νομίζω ότι αυτός ο σύλλογος θα με βοηθήσει να το κάνω – αυτός είναι ο στόχος και όταν είσαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως αυτός πρέπει να κερδίζεις τρόπαια. Λοιπόν, αυτό θέλω. Από τότε που έφτασα εδώ, μπορώ να δω πόσο μεγάλος είναι αυτός ο σύλλογος – οι παίκτες που έχουμε, το προσωπικό, όλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να παίξω σε αυτόν τον σύλλογο. ”

Ο Alexis Mac Allister στους Reds.

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com