Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στασιμότητα στο θέμα του 3ου τερματοφύλακα στους Reds λόγω Adrian

Στασιμότητα στο θέμα του 3ου τερματοφύλακα στους Reds λόγω Adrian

Ο Adrian εξακολουθεί να είναι επίσημα παίκτης της Liverpool, αλλά δεν έχει κάνει κινήσεις για να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου που του πρότεινε ο σύλλογος, ενώ αναμένεται η επιστροφή του στην ομάδα της παιδικής του ηλικίας, τη Real Betis.

Η εμπειρία του ως τερματοφύλακας τρίτης επιλογής θα πρέπει ιδανικά να αντικατασταθεί, και στη συνέχεια υπήρξαν αμφιβολίες σχετικά με το μέλλον του Caoimhin Kelleher, καθώς εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει Νο. 1.

Μέχρι στιγμής, η κατάσταση δεν έχει αλλάξει, αλλά οι Κόκκινοι έχουν συνδεθεί με αρκετούς τερματοφύλακες, συμπεριλαμβανομένου του Di Gregorio, ο οποίος υπέγραψε στη Juventus από τη Monza την Παρασκευή για αρχικό δανεισμό.

Το τμήμα τερματοφυλάκων της Liverpool χρειάζεται προσοχή αυτό το καλοκαίρι και ο ατζέντης του νέου τερματοφύλακα της Juventus Michele Di Gregorio, επιβεβαίωσε ότι ο σύλλογος είχε συνομιλίες για μια πιθανή μετακίνηση. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης συνέδεσαν τη Liverpool με τον 26χρονο και ο ατζέντης του Carlo Belloni, επιβεβαίωσε ότι έγιναν συζητήσεις, αλλά αυτές έγιναν αφού είχε ήδη δοθεί ο λόγος τους στη Juventus.

«Υπήρχαν συζητήσεις με τη Liverpool και, προφανώς, ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι όταν μας ενημέρωσαν», δήλωσε ο Belloni στο TV Play. «Ωστόσο, δεν είχαμε καμία αμφιβολία για την επιλογή μετά από συζήτηση με τον [Cristiano] Giuntoli (αθλητικός διευθυντής της Juventus). Μείναμε πιστοί στη Juve, γιατί ήταν αυτό που ήθελε, αυτό που ήθελε η Juve και ο Thiago Motta έφερε αμέσως το όνομα του Di Gregorio».

Ο 26χρονος Di Gregorio έγινε στόχος της Juventus με τον Wojciech Szczesny να αναμένεται να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Ο Di Gregorio είχε 144 συμμετοχές για τη Monza σε τέσσερις σεζόν, κρατώντας 53 φορές την εστία του ανέπαφη.

Ο Ιταλός δεν είναι ο πρώτος τερματοφύλακας με τον οποίο συνδέεται η Liverpool αυτό το καλοκαίρι, με τον Bento της Athletico Paranaense να συζητείται – κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένων των βραζιλιάνικων δεσμών του συλλόγου με τον Alisson και τον προπονητή Claudio Taffarel.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι η Liverpool έχει βάλει μυαλό για τη θέση και ο αθλητικός διευθυντής Richard Hughes επιβεβαίωσε ότι «θα είμαστε πάντα καιροσκόποι αν μπορούμε». Και πρόσθεσε σχετικά με τη μεταγραφική κατάσταση: «Αν μπορούμε να βελτιωθούμε στην πορεία, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε».

Πολλά θα εξαρτηθούν από τις αντίστοιχες καταστάσεις των Adrian και Kelleher, αλλά η Liverpool δεν μπορεί να βιαστεί για να αντιδράσει, αλλά πρέπει να είναι προληπτική.

Στασιμότητα στο θέμα του 3ου τερματοφύλακα στους Reds λόγω Adrian

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com