Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκόραρε ο van Dijk, βασικός ο Gravenberch, ασίστ ο Salah (vid)

Σκόραρε ο van Dijk, βασικός ο Gravenberch, ασίστ ο Salah (vid)

Δράση από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Liverpool είχαμε και το βράδυ της Πέμπτης, με τον Ryan Gravenberch να ξεκινά βασικός με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας και τον Virgil van Dijk να περνά ως αλλαγή και να βρίσκει δίχτυα κόντρα στον Καναδά.

Οι Oranje είχαν ένα εύκολο βράδυ στο Ρόττερνταμ εναντίον του Καναδά, τον οποίον και κέρδισαν με σκορ 4-0, με τον αρχηγό των Reds να σκοράρει το τέταρτο και τελευταίο τέρμα της χώρας του στο 83ο λεπτό με κεφαλιά.

Ο Virgil δεν ξεκίνησε βασικός, αλλά αντικατέστησε τον Blind στο 71’, ενώ ο Ryan Gravenberch παραχώρησε τη θέση του στον Veerman στο 85ο λεπτό.

Βασικός αγωνίστηκε με τη χώρα και ο Mo Salah, όντας φυσικά αρχηγός των Φαραώ, τους οποίους και βοήθησε να φτάσουν στη νίκη με 2-1 επί της Μπουρκίνα-Φάσο για τα προκριματικά του Μουντιάλ, η οποία ήταν η τρίτη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο σταρ των Reds μοίρασε την ασίστ για το 1-0 του Trezequet στο 3ο λεπτό, συμπληρώνοντας και τα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Με την εθνική του αγωνίστηκε την Πέμπτη και ο Lewis Koumas, ο οποίος πέρασε αντί του Cullen στο 73’ στη λευκή φιλική ισοπαλία της Ουαλίας με το Γιβραλτάρ.

Δείτε εδώ το τέρμα του Virgil.

Καλή βραδιά για τους Ολλανδούς Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com