Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκόραραν με τις εθνικές τους οι Minamino, Jota και Wijnaldum! (vids)

Σκόραραν με τις εθνικές τους οι Minamino, Jota και Wijnaldum! (vids)

Η Τρίτη ήταν μια ακόμη καλή μέρα για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Liverpool, καθώς κατάφεραν να σκοράρουν τρία γκολ και να μοιράσουν άλλες δύο ασίστ.

Ο Takumi Minamino άνοιξε το σκορ καθώς η Ιαπωνία κέρδισε με 14-0 την Μογγολία στα προκριματικά του Μουντιάλ, η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη νίκη όλων των εποχών.

Αν και δανεικός στην Southampton, ο Minamino παραμένει στα σχέδια του Jurgen Klopp, επιστρέφοντας στη Liverpool την επόμενη σεζόν.

Ως προκριματικός του Μουντιάλ, η ισοπαλία ήταν απαραίτητη για την Ιαπωνία – ιδιαίτερα καθώς ο αντίπαλός τους κατατάσσεται 190η από τις 210 ομάδες στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA – και τα κατάφεραν.

Ο Minamino άνοιξε το σκορ στη Yokohama, με οκτώ άλλους σκόρερ, συμπεριλαμβανομένης του Yuya Osaka, που έβαλε τρία γκολ, και των Sho Inagaki και Kyogo Furuhashi, που και οι δύο έβαλαν από δυο γκολ ο καθένας.

Η νίκη με 14-0 είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία της Ιαπωνίας. Η μεγαλύτερη νίκη ήταν με 15-0 έναντι των Φιλιππίνων το 1967, σύμφωνα με την Opta.

Καθοριστικός ήταν ξανά για την εθνική Πορτογαλίας ο Diogo Jota, αφού ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1 κόντρα στο Λουξεμβούργο, με το σύνολο του Fernando Santos να επικρατεί τελικά με σκορ 1-3.

Ο Gini Wijnaldum ήταν για άλλη μια φορά ο αρχηγός της εθνικής Ολλανδίας και οδήγησε την χώρα του στην πολύ εύκολη επικράτηση με 0-7, σκοράροντας ένα τέρμα και μοιράζοντας δύο ασίστ για τα γκολ των Berghuis και van de Beek.

Ο Neco Williams ξεκίνησε βασικός οαι αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο ως αριστερός winger back στη νίκη της Ουαλίας με 1-0 επί της Τσεχίας.

Ενενήντα λεπτά συμπλήρωσε και Ozan Kabak στην ισοπαλία της Τουρκίας με 3-3 κόντρα στην Λετονία.

Τέλος, ο Sadio Mane πέρασε ως αλλαγή στο 65′ στο Σενεγάλη 1-1 Εσουατίνι για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Τα γκολ των Reds:

Ιστορική νίκη για την Ιαπωνία του Minamino.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com