Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Σε 5 χρόνια θα είσαι στην θέση του Coutinho!»

«Σε 5 χρόνια θα είσαι στην θέση του Coutinho!»

Στην αποκάλυψη ότι η Liverpool είχε βάλει όλες τις δυνάμεις της για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2014, προχώρησε ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Marseille, Maxime Lopez! O Γάλλος μίλησε για την αρκετά επιθετική προσέγγιση των «Reds», οι οποίοι χρησιμοποίησαν μάλιστα τόσο τον Steven Gerrard, όσο και την υπόσχεση ότι τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Philippe Coutinho!

«Με πλησίασαν με πολύ καλό τρόπο» δήλωσε ο Lopez. «Έστειλαν μάλιστα και τον Gerrard να μου μιλήσει μετά από έναν αγώνα. Μου είπαν μάλιστα ότι σε 5 χρόνια με προόριζαν για αντικαταστάτη του Philippe Coutinho. Εγώ ήθελα να πάω αλλά ήθελα να μείνω και στην Marseille. Είδα ότι έχουν 30 νέους ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο και σκέφτηκα ότι θα ήθελε ιδιαίτερη πνευματική ετοιμότητα μία τέτοια πρόκληση. Το να πας εκεί, σε εκείνη την ηλικία και χωρίς οικογένεια, θα ήταν δύσκολο.«

Ο Lopez αποφάσισε να μείνει στην ομάδα της Μασσαλίας, ενώ παρά το γεγονός ότι υπήρχε και ενδιαφέρον από την Barcelona, ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του για άλλα 4 χρόνια, ως το 2021. Αυτό που είναι όμως επίσης σημαντικό, είναι ότι η Liverpool, προσεγγίζοντας έτσι τον παίκτη, φάνηκε κάτι παραπάνω από έτοιμη να αποχωριστεί τον Phillipe Coutinho, αν τυχόν ικανοποιηθεί οικονομικά. Αν αυτά τα δύο χρόνια που μεσολάβησαν από την υπόθεση Lopez άλλαξαν την αντίληψη της ομάδας για τον Βραζιλιάνο, θα φανεί το καλοκαίρι, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια σημαντική πρόταση.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com