Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο ο Konate παρά το ενδιαφέρον της PSG

Σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο ο Konate παρά το ενδιαφέρον της PSG

Δημοσίευμα στη Γαλλία υποστηρίζει ότι, οι συζητήσεις για το συμβόλαιο του Ibrahima Konate συνεχίζονται εν μέσω ενδιαφέροντος της PSG.

Γαλλικές πηγές υποστηρίζουν ότι η Paris Saint-Germain θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Ibrahima Konate, αλλά ο αμυντικός δεν πιστεύεται ότι πιέζει για μετακίνηση.

Με το συμβόλαιό του να λήγει το 2026, η L’Equipe αναφέρει ότι σύλλογοι σε όλη την Ευρώπη έχουν βάλει στο μάτι τον Konate, με μόλις δύο χρόνια να απομένουν από το τρέχον συμβόλαιό του.

Συνοπτικά, το γαλλικό δημοσίευμα, όπως αναφέρει το GFFN, αναφέρει: «Οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Konate συνεχίζονται εδώ και αρκετούς μήνες. Η Liverpool παρέμεινε αισιόδοξη για την επίτευξη θετικής έκβασης. Ο ίδιος ο Konate ήθελε να περιμένει μέχρι το τέλος της περιόδου της Premier League πριν εμβαθύνει στις συζητήσεις και σύντομα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του παίκτη και του συλλόγου».

Σε γενικές γραμμές, η l’Equipe είναι καλά ενημερωμένη για τους παίκτες της γαλλικής εθνικής ομάδας, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτές οι συζητήσεις έχουν γίνει. Ο Konate έχει επίσης μιλήσει στο παρελθόν για ενδιαφέρον από την PSG.

Μεταφρασμένο από το GFFN, ρωτήθηκε από το Canal+ αν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του στα χρώματα της PSG; Εκείνος απάντησε: «Αν έλεγα όχι, θα έλεγα ψέματα. Αλλά αν ρωτάτε είναι ένας από τους στόχους μου».

Τον Δεκέμβριο, η Le10Sport υποστήριξε επίσης ότι είχαν ξεκινήσει συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων του Konate και του συλλόγου. Σαφώς και δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα, αλλά οι οπαδοί της Liverpool δεν χρειάζεται να ανησυχούν ακόμα για το μέλλον του Γάλλου.

Σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο ο Konate παρά το ενδιαφέρον της PSG

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com