Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε εντατικούς ρυθμούς ο Ben Doak πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Σε εντατικούς ρυθμούς ο Ben Doak πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Με ένα δεκαπενθήμερο μέχρι να επανέλθει η Liverpool για την πρώτη της προετοιμασία υπό τον Arne Slot, ο Ben Doak έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό και έχει ήδη επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ο Doak αρχικά επρόκειτο να επιστρέψει αργά στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΧΑ, καθώς είχε μπει στην αποστολή της Σκωτίας για το Euro 2024 στη Γερμανία. Όμως, με τον τραυματισμό να θέτει τον νεαρό εκτός επιλογής, αντ’ αυτού κατευθύνθηκε στη χώρα του για αποκατάσταση με το βλέμμα να στρέφεται στην πρώτη προετοιμασία του Slot.

Αυτό τον οδήγησε να συνδεθεί με τον personal trainer Jack Haggerty του Empire Performance Coaching στη Γλασκώβη, επιλέγοντας ξανά τη δουλειά με τη μπάλα μετά από μια «αποτυχία».

«Μετά από μια αποτυχία, επιστρέφουμε στη δουλειά για δύο μεγάλες εβδομάδες πριν από την προετοιμασία της Liverpool με τον πελάτη Ben Doak», έγραψε ο Mclean στην επίσημη σελίδα της Empire Performance Elite στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C8U9PbGNq58/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c72c0564-7313-4743-a7ef-5d6320c4ce7d&img_index=1

Ο Doak δεν έχει παίξει ακόμη ένα λεπτό ποδόσφαιρο από τότε που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο τον Δεκέμβριο, αφού δεν συμμετείχε στα δύο φιλικά προετοιμασίας της Σκωτίας για το Euro.

Ήταν ένας αιφνιδιαστικός αποκλεισμός του νεαρού στη νίκη 2-0 επί του Γιβραλτάρ και στη συνέχεια αποχώρησε από την Εθνική πριν την ισοπαλία 2-2 με τη Φινλανδία.

Με την προετοιμασία της Liverpool να ξεκινά την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, θα μπορούσε να αποδειχθεί μια ευλογία στη μεταμφίεση, καθώς στοχεύει να πατήσει στο έδαφος και να ανεβάσει τον ρυθμό από νωρίς κάτω από τον Slot.

Σε εντατικούς ρυθμούς ο Ben Doak πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com