Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του Koumetio βρίσκεται η Liverpool

Σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του Koumetio βρίσκεται η Liverpool

Αφού δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Liverpool για την προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο AXA, ο Billy Koumetio αποτελεί πλέον αντικείμενο μεταγραφικού ενδιαφέροντος από τη Σκωτία.

Με τον Arne Slot να ξεκινά την προετοιμασία με μια ομάδα που αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από παίκτες των ακαδημιών, η απουσία των Koumetio και Rhys Williams ήταν ενδεικτική.

Και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί είναι υπερήλικες όσον αφορά την ομάδα U21, με τον Koumetio να κλείνει τα 22 τον Νοέμβριο και τον Williams να είναι ήδη 23, πράγμα που σημαίνει ότι έπρεπε να ληφθεί απόφαση για το μέλλον τους. Και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φαίνεται να υπάρχει πρόοδος όσον αφορά την εξεύρεση νέου συλλόγου για τον Γάλλο το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Le Parisien Marc Mechenoua, βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με την σκωτσέζικη Dundee United για μια συμφωνία που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι μόνιμη και όχι δανεική.

Ο Koumetio διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, πράγμα που σημαίνει ότι η Liverpool θα πρέπει να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι, για να μην τον χάσει με ελεύθερη μεταγραφή το 2025.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι μεταγραφές της Dundee United περιορίζονται σχεδόν αποκλειστικά σε ελεύθερες μεταγραφές και συμβολικές αμοιβές, με το ρεκόρ της να παραμένει το ποσό των 750.000 λιρών που κατέβαλε για την απόκτηση του Steven Pressley από το Coventry το 1995.

Αυτό υποδηλώνει ότι, αν ο Koumetio κατευθυνθεί στο Tannadice Park, είναι απίθανο να γίνει για το ποσό που ίσως θα ήλπιζε η Liverpool όταν έκανε για πρώτη φορά το πέρασμά του από τον σύλλογο.

Εάν επρόκειτο να αναχωρήσει και πάλι ως δανεικός, ο σύλλογος θα απαιτούσε πρώτα να συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο, ουσιαστικά για να διατηρήσει την αξία του σε μελλοντικές μεταγραφικές περιόδους.

Τις δύο τελευταίες σεζόν ο Koumetio δόθηκε δανεικός, αλλά καμία από αυτές δεν αποδείχθηκε επιτυχής, καθώς ανακλήθηκε από τις ομάδες Austria Wien και USL Dunkerque και έπαιξε μόλις μία φορά με την Blackburn.

Ένας παίκτης που κάποτε εμφανιζόταν στα πρόθυρα της πρώτης ομάδας του Jurgen Kloop χρειάζεται πλέον απεγνωσμένα ένα νέο ξεκίνημα, με την αλλαγή στη Σκωτία να είναι μια πολλά υποσχόμενη λύση.

Οι Owen Beck, Leighton Clarkson, Luke Chambers, Jack Bearne, Oludare Olufunwa, Luis Longstaff και Morgan Boyes – όλοι πρώην συμπαίκτες του Koumetio – έχουν γνωρίσει επιτυχία βόρεια των συνόρων τα τελευταία χρόνια.

Σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του Koumetio βρίσκεται η Liverpool

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com