Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 5/7/1992 Γεννιέται ο Alberto Moreno (vid)

Σαν σήμερα: 5/7/1992 Γεννιέται ο Alberto Moreno (vid)

Σαν σήμερα γεννιέται στην Σεβίλλη της Ισπανίας, ο πρώην αριστερός αμυντικός της Liverpool και διεθνής με την Εθνική της χώρας του, Alberto Moreno Pérez.

Σε ηλικία 12 ετών, ο Alberto Moreno θα ενταχθεί στις Ακαδημίες στης Sevilla και το 2011 θα γίνει μέλος της αναπληρωματικής της ομάδας, της Sevilla Atlético. Θα παραμείνει μέλος της έως το 2013, αλλά από το 2012 κι έπειτα, άρχισε τις εμφανίσεις και στην πρώτη ομάδα, καθώς διέκριναν τις τεχνικές του αρετές, που του επέτρεπαν από αριστερό μπακ, να λειτουργεί και ως εξτρέμ στην ίδια πλευρά.

Το καλοκαίρι του 2014 κι έχοντας κατακτήσει το Europa League με την Sevilla, στις 16 Αυγούστου θα υπογράψει στους Reds, αφού έφυγε παρεξηγημένος από την πρώην ομάδα του, που τον απέκλεισε από την αποστολή για το EUFA Super Cup, όταν κυκλοφόρησε στις 12 του μηνός ότι είχε συμφωνήσει με τους Reds. Την πρώτη του εμφάνιση την famous Red shirt θα την πραγματοποιήσει στις 26.8.2014 εναντίον της Manchester City και το πρώτο του γκολ θα το σημειώσει στις 31.8.2014 εναντίον της Tottenham, κάνοντας ένα εντυπωσιακό σόλο διασχίζοντας με ταχύτητα τα 2/3 του γηπέδου.

Με την κόκκινη φανέλα θα πραγματοποιήσει συνολικά μόλις 141 εμφανίσεις, καθώς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών και σημείωσε 3 γκολ, δίνοντας και 11 ασίστ. Θα είναι μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Champions League 2019 και τρεις μέρες αργότερα θα επιστρέψει στην Ισπανία και θα υπογράψει στην Villarreal με ελεύθερη μετεγγραφή.

Απολαύστε παρακάτω τις τεχνικές αρετές του Alberto και τα γκολ του με την Κόκκινη φανέλα:

Σαν σήμερα: 5/7/1992 Γεννιέται ο Alberto Moreno

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com