Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 24/2/1996 Δραματική νίκη επί της Blackburn Rovers (vid)

Σαν σήμερα: 24/2/1996 Δραματική νίκη επί της Blackburn Rovers (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα κερδίσουν την Blackburn Rovers στο Ewood Park για το πρωτάθλημα, με το παιχνίδι να έχει δραματική εξέλιξη.

Οι Κόκκινοι προηγήθηκαν με ένα απίθανο τρόπο, αφού το σουτ του Stan Collymore στο 10′ έξω από την περιοχή, φαινόταν να κατέληγε στην αγκαλιά του Tim Flowers, αλλά η μπάλα αναπήδησε μπροστά από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων σε μία λακκούβα και κατέληξε στα δίχτυα των Rovers. Οι 5.000 Red fans που είχαν ταξιδέψει για το παιχνίδι αυτό, άρπαξαν την ευκαιρία με την ατυχία του Άγγλου γκολκίπερ και τραγουδούσαν πειραχτικά: «England’s number one».

Ο ίδιος ο Stan Collymore στο 21′ θα διπλασιάσει τα τέρματα του και των Reds, με απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ, έξω και πλάγια από την περιοχή των γηπεδούχων. Όλα έδειχναν να εξελίσσονται θετικά για τους Κόκκινους αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Jason Wilcox θα μειώσει για τους Rovers με κεφαλιά (25′).

Στο δεύτερο μέρος οι Κόκκινοι, θα σημειώσουν άλλο ένα τυχερό γκολ αφού το σουτ του Michael Thomas στο 70′ (το μοναδικό του εκείνη την χρονιά), θα αποκρούσει μεν ο Tim Flowers αλλά η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα του, αφού πρώτα διαγράψει μία παράξενη τροχιά πάνω απ’ αυτόν και τον αμυντικό του, που έκανε απέλπιδα προσπάθεια να αποσοβήσει το γκολ.

Δεν ησύχασαν πάντως οι Reds και σε αυτό συνέβαλε ο Tim Sherwood στο 83′, χωρίς όμως οι γηπεδούχοι και πρωταθλητές Αγγλίας να καταφέρουν να ισοφαρίσουν.

Το παιχνίδι του Ewood Park παρακολούθησαν 30.895 θεατές και με διαιτητή της συνάντησης τον A. B. Wilkie.

Ακολουθούν τα γκολ του παιχνιδιού στο 14′:12″ του παρακάτω link. Αν δεν σας ανοίγει, μπορείτε να ανοίξετε το ίδιο video εδώ:

Σαν σήμερα: 24/2/1996 Δραματική νίκη επί της Blackburn Rovers

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com