Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σήμερα στο Merseyside ο Chiesa!

Σήμερα στο Merseyside ο Chiesa!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Federico Chiesa στη Liverpool, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τόσο από το Νησί, όσο και από την Ιταλία, ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει σήμερα στο Merseyside, ώστε να υπογράψει για τα επόμενα 4 χρόνια με τους Reds!

Οι δύο ομάδες έφτασαν σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του 26χρονου άσου έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ + 2 ακόμη εκατομμυρίων σε μορφή μπόνους.

Η Liverpool συμφώνησε και με την πλευρά του εξτρέμ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τις οικονομικές τους απολαβές να κυμαίνονται γύρω στα 4 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος.

Ο Ιταλός διεθνής γίνεται η πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, καθώς και η δεύτερη μεταγραφή, έπειτα από εκείνη του Giorgi Mamardashvili, ο οποίος όμως θα έρθει το επόμενο καλοκαίρι στο Anfield.

Ο ίδιος μάλιστα επιβιβάστηκε ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό το Merseyside, και έκανε τις τελευταίες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Juventus.

Είμαι χαρούμενος, είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να αποχαιρετήσω τους οπαδούς των Μπιανκονέρι. Ευχαριστώ για τη στοργή αυτά τα χρόνια. Θα σας κουβαλάω στην καρδιά μου. Χάρη στη Juventus έφτασα ως εδώ. Λυπάμαι [που φεύγω], αλλά είμαι χαρούμενος για αυτή τη νέα περιπέτεια, η οικογένειά μου και εγώ ανυπομονούμε. ” Ανέφερε ο Chiesa στους ρεπόρτερ στο αεροδρόμιο του Τορίνου.

Οι Reds είχαν προσπαθήσει να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή και το καλοκαίρι του 2021, δίχως όμως επιτυχία και τώρα ήρθε η στιγμή να τον κάνουν δικό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com