Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πότε αναμένεται να επιστρέψουν οι διεθνείς παίκτες της Liverpool

Πότε αναμένεται να επιστρέψουν οι διεθνείς παίκτες της Liverpool

Χωρίς περαιτέρω διεθνή δράση, όλα τα βλέμματα είναι τώρα στραμμένα στην προετοιμασία και την επόμενη αγωνιστική περίοδο υπό τον Arne Slot αλλά πότε θα έχει την πλήρη ομάδα του σε ένα μέρος;

Το Euro ολοκληρώθηκε με τον Trent Alexander-Arnold και τον Joe Gomez να παίρνουν το μετάλλιο του δευτεραθλητή, ενώ ο Alexis Mac Allister σήκωσε το τρόπαιο του Copa America εις βάρος του Luis Diaz.

Ολοκληρώθηκε ένα μακρύ καλοκαίρι και η τετράδα – εκτός από τον Darwin Nunez – ήταν οι τελευταίοι παίκτες της πρώτης ομάδας της Liverpool που έφυγαν για διακοπές. Θα πάρουν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες άδεια για να ξεκουραστούν μετά τα κατορθώματά τους.

Συνολικά, η Liverpool είχε 14 παίκτες που έλαβαν μέρος σε διεθνή τουρνουά, οπότε πότε περιμένουμε να τους δούμε να δίνουν το παρών για την προετοιμασία;

????Andy Robertson, Dominik Szoboszlai, Vitezslav Jaros

Επέστρεψε:Ο Jaros: 16 Ιουλίου

Η τριάδα είδε τα αντίστοιχα έθνη τους να αποκλείονται από το Euro στη φάση των ομίλων, πράγμα που σημαίνει ότι έγιναν οι πρώτοι από την ομάδα που θα αναφέρουν την επιστροφή τους. Ακριβώς τρεις εβδομάδες μετά τον αποκλεισμό τους, ξεκίνησαν με δοκιμές και τώρα σιγά σιγά θα ενωθούν με την υπόλοιπη ομάδα πριν από το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες την επόμενη εβδομάδα.

????Diogo Jota και Alisson

Κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψουν από: 29 Ιουλίου

Τόσο η Πορτογαλία όσο και η Βραζιλία αποκλείστηκαν στην προημιτελική φάση, που διεξήχθη στις 5 και 7 Ιουλίου αντίστοιχα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απίθανο να δούμε το δίδυμο μέχρι την εβδομάδα που αρχίζει στις 29 Ιουλίου. Αυτή είναι η αρχή της περιοδείας των Κόκκινων πριν από την προετοιμασία, που σημαίνει ότι είναι πιθανό να συναντηθούν με τον Arne Slot και τους συνεργάτες του πριν από το δεύτερο φιλικό με την Arsenal στη Φιλαδέλφεια.

????Ibrahima Konate, Virgil van Dijk, Ryan Gravenberch, Cody Gakpo, Alexis Mac Allister, Luis Diaz, Darwin Nunez, Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez

Πιθανή επιστροφή από: 5 Αυγούστου

Οι υπόλοιποι εννέα Κόκκινοι έφτασαν όλοι τουλάχιστον μέχρι την ημιτελική φάση και με λίγες μόνο ημέρες να μεσολαβούν μεταξύ της ολοκλήρωσης όλων των υποχρεώσεών τους, δεν θα ήταν έκπληξη να τους δούμε να επιστρέφουν μαζί.

Αν ήταν να γίνει κλιμάκωση, ο Konate θα ήταν ο πρώτος που θα επέστρεφε μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας στις 9 Ιουλίου, με την ολλανδική τριάδα να ακολουθεί την επόμενη ημέρα.

Κατά πάσα πιθανότητα, η Liverpool θα κάνει τα πάντα για να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το ρεπό της όσο μπορεί – αν και αυτό σημαίνει ότι θα μεσολαβήσουν λιγότερες από δύο εβδομάδες μεταξύ της επιστροφής της και της έναρξης του πρωταθλήματος.

Πότε αναμένεται να επιστρέψουν οι διεθνείς παίκτες της Liverpool

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com