Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόταση 45 εκατ. ευρώ για τον Ederson από τη Liverpool?

Πρόταση 45 εκατ. ευρώ για τον Ederson από τη Liverpool?

Δημοσιεύματα στα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Liverpool κατέθεσε προσφορά στην Atalanta για τον βραζιλιάνο αμυντικό μέσο της Ederson.

Για ένα πολυάσχολο καλοκαίρι ετοιμάζεται η Liverpool, καθώς το νέο αφεντικό Arne Slot θέλει να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα των Reds.

Ο Ολλανδός ξεκίνησε τον νέο του ρόλο ως διάδοχος του Jurgen Klopp στο Anfield αυτή την εβδομάδα και θα συνεργαστεί στενά με τον νέο αθλητικό διευθυντή Richard Hughes για να προσδιορίσει τους τομείς που θα ασχοληθούν με το μεταγραφικό παζάρι.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα προέκυψε ότι ένας νέος αμυντικός μέσος ήταν ψηλά στη λίστα των καλοκαιρινών αγορών της ομάδας, καθώς ο σύλλογος προσπαθεί να πλαισιώσει τον Wataru Endo, μια μετεγγραφή 16 εκ. λιρών το περασμένο καλοκαίρι, ο οποίος είχε αποκτηθεί ως κάτι σαν προσωρινή λύση.

Ο βραζιλιάνικος Τύπος έχει πλέον αναδείξει τον νούμερο ένα στόχο της Liverpool για τη θέση αυτή, με τον δημοσιογράφο Jorge Nicola να αναφέρει ότι οι Κόκκινοι έχουν κάνει πρόταση ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ για τον Βραζιλιάνο μέσο της Atalanta, Ederson.

Ο 24χρονος ήταν βασικός παίκτης στην κατάκτηση του Europa League από την Atalanta τη φετινή σεζόν και στο παρελθόν έχει συνδεθεί με πολλούς συλλόγους της Premier League, όπως η Arsenal, η Chelsea, η Newcastle United και η Manchester United.

Το πρώην αστέρι της Cruzeiro και της Corinthians είχε 53 συμμετοχές αυτή τη σεζόν, σκοράροντας επτά φορές και δίνοντας μία ασίστ.

Η φόρμα του Ederson αυτή τη σεζόν τον έκανε να κερδίσει την πρώτη κλήση στην εθνική Βραζιλίας ενόψει του Copa America αυτό το καλοκαίρι, γεγονός που θα μπορούσε να σημαίνει ότι η τιμή του θα μπορούσε να αυξηθεί περαιτέρω αυτό το καλοκαίρι.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι η Atalanta δεν έχει απαντήσει ακόμη στην προσφορά της Liverpool.

Η Liverpool έχει επίσης συνδεθεί με τους Khephren Thuram της Nice, Douglas Luiz της Aston Villa και Alan Varela της Porto στην προσπάθειά της να αποκτήσει έναν νέο αμυντικό μέσο.

Πρόταση 45 εκατ. ευρώ για τον Ederson από τη Liverpool?

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com