Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόταση ανανέωσης στον Adrian, αποχωρούν εννιά παίκτες

Πρόταση ανανέωσης στον Adrian, αποχωρούν εννιά παίκτες

Την λίστα των παικτών που παραμένουν με ενεργά συμβόλαια, τις προτάσεις ανανέωσης και όσους αφήνει να φύγουν ελεύθεροι κατέθεσε στη Premier League η Liverpool.

Οι δύο γνωστές υποθέσεις οριστικοποιήθηκαν, αυτές των Thiago και Joel Matip, με τους δύο παίκτες να αποχωρούν μετά από τέσσερα και οκτώ χρόνια αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, ελεύθερος θα μείνει ο 24χρονος Adam Lewis, ο οποίος δεν θα επιστρέψει από το δανεισμό του στη Newport County και πιθανότατα να υπογράψει εκεί ως ελεύθερος μετά από μια διετία στον ουαλικό σύλλογο.

Ο Melkamu Frauendorf, ο οποίος έφτασε στο Merseyside το καλοκαίρι του 2020, άρεσε στον Klopp, αλλά δεν προόδευσε όπως περίμεναν στη Liverpool, θα αναζητήσει επίσης αλλού ποδοσφαιρική στέγη, ενώ από τους Reds θα αποχωρήσει ο Musialowski, ο οποίος παρά τον θόρυβο γύρω από το όνομα του, δεν έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι Nathan Giblin, Francis Gyimah, Luke Hewitson, Niall Osborne και Cody Pennington της κόκκινης ακαδημίας λένε επίσης το αντίο.

Από την άλλη, νέο συμβόλαιο έχει προταθεί στον Adrian, παρά τις δηλώσεις του Ισπανού για επιθυμία επαναπατρισμού και μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση του.

Πρόταση ανανέωσης έχει γίνει και στους τερματοφύλακες Jacob Poytress και Reece Trueman.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com