Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προχωράει του Chiesa στη Liverpool!

Προχωράει του Chiesa στη Liverpool!

Προσπάθεια να κλείσει τη μεταγραφή του Ιταλού ακραίου επιθετικού Federico Chiesa πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού παζαριού κάνει η Liverpool!

Όπως διαβάσατε χθες, οι Reds έκαναν τις πρώτες διερευνητικές επαφές τόσο με το περιβάλλον του Chiesa, όσο και με την Juventus για να μάθουν λεπτομέρειες για τη περίπτωση του.

Από ότι φαίνεται, τα όσα άκουσαν… άρεσαν κιόλας! Σύμφωνα με τον David Ornstein που συμπληρώνει το ρεπορτάζ του Fabrizio Romano, η Liverpool προχωράει την μεταγραφή του Ιταλού!

Η τιμή που έχει ορίσει η ιταλική ομάδα δεν ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ και ο μισθός που ζητά ο παίκτης είναι προσιτός (5 εκατομμύρια λίρες το χρόνο), με τη συμφωνία ανάμεσα ανάμεσα στους Reds και τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο τεσσάρων ετών να είναι πλέον πολύ κοντά.

Η… συμπάθεια της Liverpool για τον Chiesa είναι γνωστή εδώ και χρόνια, αφού μετά το νικηφόρο για τους γείτονες Euro 2020, οι Reds είχαν καταθέσει πρόταση που απορρίφθηκε, αφού οι απαιτήσεις των Bianconeri τότε ξεπερνούσαν τα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Οι οικονομικές δυσκολίες, η ρευστή διοικητική κατάσταση, τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχει βγάλει ο παίκτης, ο νέος προπονητής και το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη διάθεση ανανέωσης, έχουν ωθήσει τον Chiesa εκτός πλάνων και την Juventus να πουλάει… όσο – όσο!

H Liverpool θέλει να το εκμεταλλευτεί, προσφέροντας τα λεφτά που θέλουν οι Ιταλοί και τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας στον παίκτη.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com