Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Προτεραιότητα ο Trent για την Real Madrid»

«Προτεραιότητα ο Trent για την Real Madrid»

Αυξάνονται οι ψίθυροι από την Ισπανία και συγκεκριμένα από τη Μαδρίτη αναφορικά με το δεδομένο ενδιαφέρον της Real Madrid για τον Trent Alexander-Arnold, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει μέχρι στιγμής το συμβόλαιο του με τη Liverpool.

Οι Reds έχουν ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του άσου για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, ωστόσο αυτές δεν έχουν οδηγήσει σε κάποια συμφωνία και το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να γεφυρωθεί η απόσταση που έχει προκύψει, για να παραμείνει κάτοικος Anfield ο 26χρονος.

Στη Μαδρίτη από το βράδυ της Τετάρτης αναφέρουν πως η κάτοχος του Uefa Champions League, Real έχει πλέον θέσει ως πρωταρχικό στόχο τον Alexander-Arnold για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας, έχοντας ως εναλλακτικές λύσεις τους Pedro Porro της Tottenham, Juanlu της Sevilla και Jeremie Frimpong της Bayer Leverkusen.

Η ομάδα του Carlo Ancelotti δείχνει να πιστεύει όλο και περισσότερο πως ο διεθνής Άγγλος μπακ θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από τη Liverpool, απαντώντας εν τέλει αρνητικά στις προτάσεις ανανέωσης των Reds.

Οι πηγές της Ισπανικής ομάδας ξεκαθαρίζουν πως μια ενδεχόμενη έλευση του Trent στο Santiago Bernabeu θα μπορέσει να γίνει μόνο με ελεύθερη μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι με αγορά από τη Liverpool.

Οι Reds, από την πλευρά τους δεν θεωρούν πως ο Alexander-Arnold έχει αποφασίσει οριστικά να αποχωρήσει από το Νησί και θα συνεχίσουν να διαπραγματεύονται με τους εκπροσώπους του για το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο Trent Alexander-Arnold πολιορκείται από τη Real Madrid.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com