Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Προτεραιότητα η απόκτηση στόπερ και επιθετικού το καλοκαίρι»

«Προτεραιότητα η απόκτηση στόπερ και επιθετικού το καλοκαίρι»

Η Liverpool φαίνεται πως έχει ήδη κάνει τα μεταγραφικά της πλάνα ενόψει καλοκαιριού, έχοντας μάλιστα θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και επιθετικού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, The Athletic UK και τον James Pearce.

Οι Reds φέτος χτυπήθηκαν, όσο καμία άλλη ομάδα από τους τραυματισμούς, γεγονός που έκανε ακόμη πιο ξεκάθαρη την ανάγκη για ένα μεγαλύτερο και πιο ετοιμοπόλεμο ρόστερ.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας έμειναν χωρίς κεντρικούς αμυντικούς κατά τη διάρκεια της σεζόν, με αποτέλεσμα να γυρίσουν στα στόπερ οι Jordan Henderson και Fabinho, κάτι που είχε ως συνέπεια την αποδιοργάνωση όλου του κέντρου.

Όπως γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό, η μια από τις δύο προτεραιότητες που έχει θέσει η ομάδα, είναι η απόκτηση στόπερ, ανεξάρτητα από την περίπτωση του Ozan Kabak, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί τον Ιούνιο έναντι £18 εκατομμυρίων, αν αφήσει ικανοποιημένο τον Jürgen Klopp.

Η δεύτερη προτεραιότητα της Liverpool, είναι η απόκτηση ενός centre forward, ο οποίος θα μπορέσει να φρεσκάρει την επιθετική γραμμή των Κόκκινων, που έδειξε να είχε κολλήσει σε αρκετά φετινά εντός έδρας παιχνίδια.

Η Liverpool αναμένεται να έχει χρήματα για μεταγραφές το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τον Pearce και ο Klopp είναι αισιόδοξος αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του.

Δεν θα υπάρξει κάποιου είδους rebuild, όπως έχει ήδη ξεκαθαρίσει ο Γερμανός, αλλά στοχευμένες κινήσεις, με στόχο την ανανέωση του ρόστερ και την επιστροφή στην κορυφή της Αγγλίας.

Ο Kabak μπορεί να αποκτηθεί τον Ιούνιο.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com