Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς ανανέωση ο Lallana;

Προς ανανέωση ο Lallana;

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Ένας παίκτης που σίγουρα εντυπωσιάζει από τότε που ανέλαβε τη Liverpool o Jurgen Klopp είναι ο  Adam Lallana, ο οποίος την ίδια βδομάδα που σκόραρε το πρώτο του γκολ με την εθνική ομάδα της Αγγλίας σκόραρε και ένα καταπληκτικό τέρμα κόντρα στη Leicester, το οποίο ήταν και το δεύτερο του στο πρωτάθλημα. Στη φετινή σεζόν, παίζει πλέον πιο κεντρικά στο 4-1-4-1 που παίζει συνηθως η ομάδα, γεγονός που φαίνεται να τον έχει βολέψει για τα καλά καθώς μπορεί και προσεγγίζει πιο άμεσα και επικίνδυνα για τον αντίπαλο την περιοχή.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο Paul Joyce της Daily Express, ο 28χρονος πάικτης πρόκειται σύντομα να κληθεί να συζητήσει τους όρους του νέου του συμβολαίου που θα τον κρατήσει στο Merseyside πέρα από το 2019 που λήγει το τρέχον συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2015 ερχόμενος από τη Southampton. Ο Lallana είναι από τους αγαπημένους παίκτες του Jurgen Klopp και ήδη φέτος έσπασε δύο φορές το ρεκόρ χιλιομέτρων που κάλυψε ένας παίκτης στο πρωτάθλημα ανεβαίνοντας και άλλο στα μάτια του Γερμανού προπονητή ενώ σιγά σιγά θυμίζει τον παίκτη που η ομάδα ξόδεψε 25.000.000 λίρες για τον φέρει από τη νότια ακτή.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, προς ανανέωση το επόμενο χρονικό διάστημα είναι πολύ πιθανό να κληθούν και οι Dejan Lovren, Divock Origi, Alberto Moreno ενώ εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τον ατζέντη του Emre Can ώστε να δεθεί στο Liverpool με μακοχρόνιο συμβόλαιο και αυτός.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com