Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προπονείται σήμερα ο Chiesa, παραμένει εκτός ο Curtis Jones

Προπονείται σήμερα ο Chiesa, παραμένει εκτός ο Curtis Jones

Από σήμερα μπαίνει στις προπονήσεις της Liverpool ο Federico Chiesa, όπως ενημέρωσε ο Arne Slot, όμως εκτός θα παραμείνει για μια ακόμη ημέρα ο Curtis Jones, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ιταλός εξτρέμ δεν αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στον Κυριακάτικο αγώνα με τη Manchester United, και θα είναι στην αποστολή των Reds για το Old Trafford, μόνο σε περίπτωση που προκύψουν επιπλέον προβλήματα τραυματισμών.

Ο Jones αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη βουβωνική χώρα από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, το οποίο δεν του επέτρεψε να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Brentford και θα τον αφήσει εκτός και από την κόντρα του Old Trafford.

Ο Arne Slot αναφορικά με τον Ιταλό δήλωσε σήμερα:

“ Θα προπονηθεί μαζί μας σήμερα, αλλά είναι μεγαλύτερη πιθανότητα να μην είναι στην αποστολή για την Κυριακή από ό,τι να είναι. ”

“ Αν προκύψουν τραυματισμοί τις επόμενες δύο ημέρες, μπορεί να τον χρειαστούμε, δεν περιμένω να είναι μέσα, αλλά δεν μπορώ να το εγγυηθώ. ” Εξήγησε ο Ολλανδός coach.

Όσο για την απουσία του Curtis Jones είπε:

“ Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άλλοι τραυματισμοί εκτός από τον Curtis Jones και δεν θα προπονηθεί μαζί μας σήμερα. Αλλά οι υπόλοιποι θα προπονηθούν μαζί μας σήμερα. ”

Ο Federico Chiesa μπαίνει στις προπονήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com