Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προβληματισμένος ο Jurgen Klopp για δύο θέσεις της ενδεκάδας

Προβληματισμένος ο Jurgen Klopp για δύο θέσεις της ενδεκάδας

Ο Jurgen Klopp πρότεινε ότι ο κανονικός ρόλος του Trent Alexander-Arnold θα παραμείνει ως δεξιός μπακ, παρά το γεγονός ότι δοκιμάστηκε ως Νο 6 στην προετοιμασία.

Με τους Fabinho και τον Jordan Henderson να αποχωρούν οριστικά και τους Thiago, Stefan Bajcetic και Tyler Morton να είναι τραυματίες, ο Klopp δεν έχει πολλές επιλογές στη μεσαία γραμμή μέχρι στιγμής. Τόσο απέναντι στην Karlsruher SC όσο και απέναντι στην Greuther Furth, ο προπονητής χρησιμοποίησε τον Alexander-Arnold στο ρόλο του βαθύ μέσου, καθώς ο Conor Bradley ανέλαβε καθήκοντα δεξιού μπακ.

Όπως και ο Alexander-Arnold στα τελευταία παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν, ο Bradley λειτούργησε τόσο μεταξύ δεξιού μπακ όσο και μεταξύ μεσαίας γραμμής – και ο 20χρονος εντυπωσίασε.

Δυστυχώς, ένας τραυματισμός που περιγράφεται από τον σύλλογο ως χτύπημα, απέκλεισε τον Βορειοϊρλανδό από την περιοδεία στη Σιγκαπούρη και στη συνέχεια θα μπορούσε να δει το Νο 66 της Liverpool να επιστρέφει στον φυσικό του ρόλο. Αυτό ήταν πάντα πιθανό να συμβεί, υποστήριξε ο Klopp το Σάββατο, με τον προπονητή να αφήνει να εννοηθεί ότι το δεξί μπακ θα παραμείνει η θέση του Alexander-Arnold.

«Είναι μια εντελώς διαφορετική θέση από αυτή που έπαιζε την περασμένη σεζόν – ή που έπαιζε στην Αγγλία – επειδή είναι μια θέση που σε κρατάει πίσω», δήλωσε ο Klopp. «Πρέπει να οργανώνεσαι πολύ περισσότερο, δεν υπάρχει άλλος ένας μέσος και τέτοια πράγματα. Οπότε πραγματικά θεωρήσαμε ότι ήταν πολύ καλό και σημαντικό πράγμα που έπρεπε να κάνουμε σε αυτή την προετοιμασία. Ακόμα και όταν είμαστε αρκετά λίγοι στη θέση Νο 6 αυτή τη στιγμή, θέλουμε να το δοκιμάσουμε ξανά με τον Trent στο δεξί μπακ. Ήταν πάντα σαφές ότι θα χρησιμοποιήσουμε την προετοιμασία και γι’ αυτό. Στη συνέχεια θα δούμε πώς μπορούμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν».

Η Liverpool προχωρά σε περαιτέρω μεταγραφές στο κέντρο του γηπέδου, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας με τον αμυντικό μέσο της Southampton Romeo Lavia. Ενώ οι Κόκκινοι πραγματοποίησαν ανοιχτή προπόνηση το Σάββατο ενόψει της συνάντησης με τη Leicester, ωστόσο, ο Lavia συμμετείχε στο τελευταίο φιλικό των Αγίων για την προετοιμασία στην Αγγλία.

Η πρεμιέρα της Premier League απέναντι στην Chelsea απέχει λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες και μπορεί, με την τρέχουσα κατάσταση τραυματισμών, να ξεκινήσει στο Stamford Bridge ένα αυτοσχέδιο Νο 6.

«Η αρχή είναι η αρχή και όλα τα υπόλοιπα είναι η υπόλοιπη σεζόν», συνέχισε ο Klopp. «Υπάρχουν διαφορετικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε και να σκεφτούμε. Αλλά ναι, ο Trent μπορεί να παίξει τη θέση. Εξαρτάται ποιος είναι αριστερά και δεξιά του, πώς αμυνόμαστε ως ομάδα. Είναι πολύ πιο σημαντικό να το κάνουμε αυτό καλά. Αν αμυνθούμε με όλους τους άλλους μεσοεπιθετικούς, συν τους τρεις μπροστά, συν την τελευταία γραμμή πολύ καλά, πιθανώς κατά περιόδους θα μπορούσα να παίξω το Νο 6, γιατί τότε δεν υπάρχουν πολλά να κάνω πια.
Πολύ συχνά αφήνουμε πολύ δουλειά για το Νο 6, αυτό ήταν σε άλλες στιγμές ένα μέρος του προβλήματος. Γι’ αυτό είναι απλά ένα γενικό καθήκον που πρέπει να δουλέψουμε. Αυτό κάνουμε και στη συνέχεια θα δούμε ποιος θα παίξει πού».

Καθώς δεν αναμένεται δανεισμός, πολλά μπορεί να εξαρτηθούν και από την κατάσταση του Bradley και ο Klopp προβληματίστηκε για τον τραυματισμό του: «Με τον Conor είναι κρίμα, για να είμαι ειλικρινής. Νόμιζα ότι ο Conor τα πήγε πολύ καλά, αλλά τέτοια πράγματα συμβαίνουν».

Προβληματισμένος ο Jurgen Klopp για δύο θέσεις της ενδεκάδας

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com