Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ποιοι ξεκινάνε προετοιμασία το Σάββατο στο Melwood

Ποιοι ξεκινάνε προετοιμασία το Σάββατο στο Melwood

Ένας μήνας έχει περάσει από την κατάκτηση του Uefa Champions League και οι παίκτες της Liverpool ετοιμάζονται σιγά σιγά να επιστρέψουν στο Melwood και στις προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν, κάτι το οποίο θα συμβεί το Σάββατο για τους μη διεθνείς.

Οι διακοπές των Fabinho, Lallana (έκανε εξτρά προπονήσεις στο Melwood), James Milner, Joel Matip, Alex Oxlade-Chamberlain, Nathaniel Clyne ολοκληρώνονται και το Σάββατο αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών στο Melwood.

Από τους μικρούς, αξίζει να αναφερθεί το όνομα του Rhian Brewster, ο οποίος θα ξεκινήσει προετοιμασία από το Σάββατο και ο Klopp είναι έτοιμος να του δώσει την ευκαιρία του το φετινό καλοκαίρι, καθώς ο Bobby Firmino αναμένεται να λείψει για τις επόμενες εβδομάδες.

Περισσότερες μέρες άδεια έχουν οι Jordan Henderson, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Gini Wijnaldum, Divock Origi, Simon Mignolet, Andrew Robertson, Dejan Lovren και Xherdan Shaqiri, λόγω της συμμεττοχής τους στο Nations League και τα προκριματικά του Euro 2020 και θα ενταχθούν στην προετοιμασία των Reds από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Bobby Firmino και Alisson Becker, όταν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Copa America, αλλά και με τους Sadio Mane και Mo Salah, οι οποίοι αγωνίζονται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Αναμονή υπάρχει για τον Naby Keita και τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Άγνωστη η ημερομηνία επιστροφής του Keita.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com