Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πλακίτσα και δωράκια στο reunion του Adrian με Salah και Τσιμίκα

Πλακίτσα και δωράκια στο reunion του Adrian με Salah και Τσιμίκα

Με τη Liverpool να παίζει με τη Real Betis στο πρώτο φιλικό της περιοδείας της προετοιμασίας, δόθηκε στον Adrian η ευκαιρία να αποχαιρετήσει τον Mo Salah και τον Κώστα Τσιμίκα.

Αφού τελείωσε η σεζόν χωρίς καμία απόφαση για το μέλλον του, ο Adrian δεν αποχαιρέτησε το Anfield όπως ο Thiago και ο Joel Matip. Αντίθετα, με τη Liverpool να έχει προσφέρει στον τερματοφύλακα νέο συμβόλαιο, η ελεύθερη μεταγραφή του στη Real Betis σήμαινε μια «ήσυχη» έξοδο ενώ οι συμπαίκτες του έλειπαν.

Αλλά καθώς οι δύο πλευρές αναμετρήθηκαν στο Pittsburgh το βράδυ της Παρασκευής, υπήρχε η ευκαιρία για τον Adrian να αποχαιρετήσει αυτούς με τους οποίους ήταν πιο κοντά. Αυτό περιλάμβανε τον Salah και τον Τσιμίκα, δύο από τους πιο στενούς του φίλους στην ομάδα, με το ζευγάρι να χαιρετά τον πρώην συμπαίκτη του στο ξενοδοχείο τους την Πέμπτη.

Ο Adrian χάρισε και στους δύο παίκτες φανέλες της Real Betis με το όνομα και τον αριθμό τους στο πίσω μέρος, σε ένδειξη της φιλίας τους. Ο Salah ήταν συνέχεια χαμογελαστός καθώς πόζαρε με τον Adrian να κρατάει τη φανέλα του με το νούμερο 11, ενώ ο Τσιμίκας αστειεύτηκε λέγοντας «Φεύγω!».

Το δίδυμο των Reds ξεκίνησε στο πρώτο επίσημο φιλικό του Arne Slot ως πρώτος προπονητής, ενώ ο Adrian πήρε τα πρώτα του λεπτά από την ένταξή του στην Betis.

«Για να είμαι ειλικρινής, ήταν πολύ έντονο, τις τελευταίες εβδομάδες, θα έλεγα και μήνα», είπε ο 37χρονος στους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη. «Πολλές συζητήσεις έγιναν με τη Real Betis και με τη Liverpool επίσης, γιατί μου πρότειναν επέκταση του συμβολαίου μου.

Έτσι πρώτα απ’ όλα, είπα απλά ευχαριστώ στη Liverpool που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να συνεχίσω στον σύλλογο, αλλά αυτή η ευκαιρία ήρθε να επιστρέψω στο σπίτι και έπρεπε να την αρπάξω. Όπως λέμε, το τρένο περνάει μια φορά, πρέπει να το προλάβω. Το τρένο τρέχει, οπότε είμαι εδώ.

Προφανώς προσπάθησα να αποχαιρετήσω και στους οπαδούς της Liverpool γιατί πέρασα υπέροχες πέντε σεζόν εκεί».

Ο Adrian υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Μπέτις, έχοντας περάσει 15 χρόνια με τον σύλλογο πριν μετακομίσει στην Αγγλία το 2013.

Πλακίτσα και δωράκια στο reunion του Adrian με Salah και Τσιμίκα

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com