Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πιθανότερη η άμεση επέκταση του Anfield με πρόκριση στο Champions League!

Πιθανότερη η άμεση επέκταση του Anfield με πρόκριση στο Champions League!

Το πόσο σημαντική θα είναι μία πρόκριση στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, τόσο στο μεταγραφικό κομμάτι όσο και για το «χτυπημένο» πρεστίζ του συλλόγου, είναι δεδομένο. Άλλο ένα κομμάτι που θα ωφελήσει όμως μία τέτοια επιτυχία του συλλόγου, είναι και το γηπεδικό!

Όπως αναφέρει το thisisanfield.com, σύμφωνα με το υπάρχον σχέδιο ανάπλασης του Anfield, η δεύτερη φάση της αναδόμησης του ιστορικού σταδίου, με την ανακατασκευή της κερκίδας του Anfield Road, αναμένεται να κοστίσει περί τα 70 εκατομμύρια λίρες. Με την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να δίνει 20 εκατομμύρια, χωρίς τα τηλεοπτικά και τα έξτρα έσοδα από τα εισιτήρια, κάνει κατανοητό πως η ενίσχυση των οικονομικών της ομάδας θα είναι τεράστια. Ενδεικτικά, η Leicester με την πορεία της ως τα προημιτελικά πήρε από τα χρήματα που δίνει η διοργάνωση 30 εκατομμύρια, χωρίς τα έξτρα έσοδα που είπαμε παραπάνω.

Η πρώτη φάση της ανακατασκευής, που ολοκληρώθηκε αυτό το καλοκαίρι στην Main Stand, έχει ήδη καταστεί περισσότερο κερδοφόρα για τους «Reds» από το αναμενόμενο, κάτι που σημαίνει ότι ήδη υπάρχει μία ενίσχυση στα οικονομικά του συλλόγου εν όψει της δεύτερης φάσης του πρότζεκτ. Μαζί με τα χρήματα που θα δώσει η πρόκριση στο Champions League, οι «Reds» θα μπορέσουν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της δεύτερης φάσης, που θα είναι η παράδοση ενός αναλυτικού σχεδίου στο δημοτικό συμβούλιο. Η Liverpool είχε καταθέσει προκαταρκτική αίτηση από το 2014, η οποία της δίνει το δικαίωμα να προχωρήσει στην δημιουργία και παράδοση ενός πλάνου ως τον Σεπτέμβριο του 2017. Επομένως, αν υπάρχει κάποια πιθανότητα οι διεργασίες για την δεύτερη φάση των έργων του Anfield να προχωρήσουν, να περιμένετε τα σπουδαία στα μέσα με τέλη αυτού του καλοκαιριού!

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com