Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Περιμένει ακόμα έναν «ήσυχο» μήνα μεταγραφών ο Richard Hughes

Περιμένει ακόμα έναν «ήσυχο» μήνα μεταγραφών ο Richard Hughes

Η Liverpool δεν έχει κάνει ακόμη καμία μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι και δεν ήταν έκπληξη να δούμε την κατάσταση να αντιμετωπίζεται από τα μέσα ενημέρωσης, με τον νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου Richard Hughes να υπαινίσσεται έναν ακόμη ήσυχο μήνα.

Οι Κόκκινοι είναι μία από τις έξι ομάδες της Premier League που δεν έχουν προσθέσει κανέναν στις λίστες των ομάδων τους μέχρι στιγμής αυτό το καλοκαίρι, με την αδράνεια να είναι τρομακτικά ήσυχη.

Η θέση του κεντρικού αμυντικού περιγράφηκε προηγουμένως ως «όχι άμεση προτεραιότητα», τα σχέδια για έναν εξειδικευμένο αμυντικό μέσο είναι αβέβαια και η αριστερή πτέρυγα θεωρείται πλήρης.

Σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει εκεί και κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης Τύπου του Arne Slot ως νέου προπονητή της Liverpool, ο Richard Hughes, ο νέος αθλητικός διευθυντής, ρωτήθηκε για τη μεταγραφική κατάσταση.

Αναφέρθηκε στα εν εξελίξει διεθνή τουρνουά ως αιτία για το πόσο ήσυχα ήταν τα πράγματα σε όλη τη διοργάνωση, με αυτό να αναμένεται να αλλάξει μόνο τον Αύγουστο.

Ο Hughes εξήγησε: «Φυσικά, όταν υπάρχουν μεγάλες διοργανώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή ένα Euro, στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα Copa American και οι Ολυμπιακοί Αγώνες επίσης, παίζεται πολύ ποδόσφαιρο.

Φυσικά, η προσοχή θα είναι εκεί. Νομίζω ότι μετά τον [μεταγραφικό] θόρυβο που υπήρξε τον Ιούνιο, θα ηρεμήσει λίγο τώρα για τον Ιούλιο.
Και στη συνέχεια, όπως πάντα, όταν ξεκινήσει ο Αύγουστος και οι προπονητές είχαν περισσότερο χρόνο να δουλέψουν με τους παίκτες, νομίζω ότι τότε οι απόψεις θα είναι πιο καθορισμένες στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους.
Και μπορεί να δείτε μια κατάσταση τον Αύγουστο, όπως και τις προηγούμενες σεζόν, να υπάρχει μια μικρή βιασύνη για να τελειώσουν τα πράγματα και να βεβαιωθείτε ότι οι ομάδες όλων είναι σε τάξη.

Δεν νομίζω ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό. Ποιος ξέρει τι θα συμβεί οικονομικά, είναι δύσκολο να πω και να μιλήσω για άλλους συλλόγους. Αλλά θα έλεγα ότι ένας ήσυχος Ιούλιος και ένα κρεσέντο τον Αύγουστο θα ήταν μάλλον ο τρόπος για να το συνοψίσω».

Η ατάκα του Hughes ταιριάζει σίγουρα με τα όσα έχουν αναφερθεί, με τον σύλλογο να επιθυμεί ο Slot και οι συνεργάτες του, να εξετάσουν προσεκτικότερα αυτά που ήδη διαθέτουν πριν σκορπίσουν τα χρήματα.

Το πρόβλημα με αυτό, βέβαια, είναι ότι 11 παίκτες αγωνίζονται ακόμη με τη χώρα τους και δεν θα παρουσιαστούν για την προετοιμασία παρά μόνο πολύ αργότερα, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα.

Όσον αφορά τη σχέση του με τον Slot, ο Hughes ντρίπλαρε σε αυτό το σημείο, καθώς επικεντρώθηκε πρώτα στις βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν στο γήπεδο προπόνησης, πριν κοιτάξει τις μεταγραφές.

Ο αθλητικός διευθυντής πρόσθεσε: «Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία. Logistics, οργάνωση και φυσικά, προετοιμασία της μεταγραφικής περιόδου, για την οποία θα ξέρουμε περισσότερα όσο προχωράμε.
Όσο περισσότερο χρόνο περνάμε με την τρέχουσα ομάδα, την οποία κληρονομήσαμε και οι δύο με χαρά, τόσο διαπιστώνουμε ότι είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε και πρέπει να βελτιωθούμε πρώτα απ’ όλα στο γήπεδο προπόνησης, όπως είπε ο Arne.
Και με το παράθυρο ανοιχτό, θα είμαστε πάντα καιροσκόποι αν μπορούμε. Αν μπορούμε να βελτιωθούμε στην πορεία, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε».

Περιμένει ακόμα έναν «ήσυχο» μήνα μεταγραφών ο Richard Hughes

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com