Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Περίμενε τηλέφωνο του Coleman για τον Woodburn o Klopp

Περίμενε τηλέφωνο του Coleman για τον Woodburn o Klopp

Την έκπληξή του που δεν τον τηλεφώνησε ο Chris Coleman, πριν ανακοινώσει την κλήση του Ben Woodburn στην Εθνική ομάδα της Ουαλίας, εξέφρασε ο Jurgen Klopp. O Jurgen Klopp, που θεωρεί μεγάλο κεφάλαιο τον 17χρονο Ουαλό, έμαθε για την κλήση του παίκτη μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, στην επίσημη ανακοίνωση της Ουαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

«Δεν ξέρω πως είθισται να είναι η διαδικασία εδώ» είπε ο Klopp. «Δεν το λέω με διάθεση να κάνω κριτική, αλλά συνήθως όταν καλείς έναν παίκτη, έναν 17χρονο παίκτη, νομίζω ότι είναι καλό να με παίρνεις τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν τον γνωρίζει τόσο καλά, γιατί δεν έχει παίξει για τον Coleman ποτέ. Για την ώρα όμως κανένα τηλέφωνο.»

Σύμφωνα με τον Γερμανό, θα ήταν καλύτερα για τον Woodburn το να έπαιρνε λίγο παραπάνω «ψήσιμο» στο επίπεδο συλλόγων, αλλά τώρα, όπως έχουν τα πράγματα, και ο Coleman είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του παίκτη.

«Το να σταματούσε να μαθαίνει από τώρα,στα 17 του, δεν θα είχε καμία λογική,» πρόσθεσε ο Klopp. «Δεν το αμφισβητώ αυτό. Επίσης δεν τον κρύψαμε. τον χρησιμοποιούσαμε, είναι ακλόνητο μέρος της ομάδας και μπορεί να αντεπεξέλθει στην κλήση 100%.  Αν του δώσεις χρόνο, όλα θα πάνε καλά.»

«Πρέπει να μάθει, να αναπτυχθεί από όλο αυτό. Γι’αυτό είπα ότι τώρα είναι δύο οι προπονητές που είναι υπεύθυνοι για τον παίκτη. Μέχρι τώρα ήταν μόνο δουλειά μου,» κατέληξε ο προπονητής των «Reds»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com