Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Περήφανος για το ρόλο του ως αρχηγός της Liverpool ο Virgil

Περήφανος για το ρόλο του ως αρχηγός της Liverpool ο Virgil

Ο Virgil Van Dijk είναι ο νέος κάτοχος του περιβραχιόνιου του αρχηγού στη Liverpool, με τον Ολλανδό «υπερήφανο» να οδηγεί την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο.

Κατά τη δική του παραδοχή, ο Van Dijk ήταν πολύ μακριά από την καλύτερή του σεζόν την περασμένη σεζόν, η οποία προσέλκυσε σφοδρή κριτική, ιδιαίτερα από την Ολλανδία.

Mετά από ένα καλοκαίρι στο οποίο η ομάδα έχασε τόσο τον Jordan Henderson όσο και τον υπαρχηγό του James Milner, μαζί με τον Fabinho και τον Roberto Firmino αυτή η σεζόν αντιπροσωπεύει μια σημαντική αλλαγή.

«Είμαστε σε ένα είδος μεταβατικής φάσης με τη Liverpool», είπε ο Van Dijk στην Tubantia στη χώρα του. «Οπότε φυσικά είναι ωραίο να νιώθω ότι ο προπονητής με θεωρεί ακόμα μέρος της νέας ομάδας, του Liverpool 2.0, ας το πω έτσι. Μιλήσαμε πολύ τις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας. Αυτό έδειχνε εμπιστοσύνη. Ναι, σίγουρα χάρη σε αυτή την αρχηγία».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Van Dijk μίλησε για την περηφάνια του που ανέλαβε τη «μεγάλη ευθύνη» να οδηγήσει τη Liverpool σε μια νέα εποχή.»

Υπήρχαν και άλλοι υποψήφιοι για το ρόλο, με τον Trent Alexander-Arnold ανάμεσα σε αυτούς να έχουν οριστεί υπαρχηγός, αλλά ο Van Dijk ήταν το κυριότερο φαβορί.

Ωστόσο, υπήρχαν ερωτηματικά για το μέλλον του ως βασικός, δεδομένου του αγώνα στον οποίο αποβλήθηκε, με τον 32χρονο να γνωρίζει την ανάγκη του να βελτιωθεί.

«Έχω μιλήσει πολύ με ανθρώπους από την περιοχή μου τους τελευταίους μήνες», παραδέχτηκε. «Η σύζυγός μου είναι πολύ σημαντική σε αυτό, αλλά έχω επίσης ανθρώπους γύρω από τον σύλλογο με τους οποίους μιλάω πολύ. Ξεκινά με το να κάνεις αυτοκριτική ως ποδοσφαιριστής, να αναρωτιέσαι πάντα πώς μπορεί να είναι καλύτερα τα πράγματα. Στο τέλος της περασμένης σεζόν παρατήρησα ήδη ότι βελτιωνόμουν, εκτός από αυτούς τους αγώνες του Nations League με την ολλανδική ομάδα».

Ο Van Dijk έχει δίκιο που αναγνωρίζει τη βελτίωσή του τελευταία, προσθέτοντας ότι, εκτός από την «άτυπη» κόκκινη κάρτα του, «έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν».

«Πιστεύω ότι πήγε πολύ καλά κόντρα στην Chelsea και τη Bournemouth», εκτίμησε. «Παρά την κόκκινη κάρτα, η αρχή ήταν καλή. Δεν μπορώ να περιμένω να συνεχίσω».

Περήφανος για το ρόλο του ως αρχηγός της Liverpool ο Virgil

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com