Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παρουσίασε τη τελευταία φανέλα Nike η Liverpool, οδεύει προς Adidas!

Παρουσίασε τη τελευταία φανέλα Nike η Liverpool, οδεύει προς Adidas!

Την τρίτη της εμφάνιση, φτιαγμένη φυσικά από την Nike, για την τρέχουσα σεζόν δημοσιοποίησε νωρίς το πρωί της Τρίτης στα social της η Liverpool.

Λευκής απόχρωσης και με ιδιοτροπία στο έμβλημά της Nike, αυτή μπορεί να είναι και η τελευταία που δημιουργεί η εταιρεία για την Liverpool. Σύμφωνα μάλιστα με την ενημέρωση της ομάδας, οι Reds θα αγωνιστούν με τη συγκεκριμένη εμφάνιση τη Κυριακή στο Manchester κόντρα στη United.

Το συμβόλαιο με τον αμερικανικό κολοσσό ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη οι φήμες οργιάζουν πως οι Reds θα αναβιώσουν ένα από τα πιο iconic δίδυμα στο χώρο της ενδύσης, αυτό του Liverbird και των τριών γραμμών.

Η adidas είναι μακράν η πιο δημοφιλής μάρκα στο Merseyside και ευθύνεται για μερικές από τις πλέον διάσημες φανέλες της ιστορίας της ομάδας, αφού έχει υπάρξει συνεργάτης της σε δύο διαφορετικές περιόδους (1985-1996 και 2006-2012).

Οι Γερμανοί έχασαν την ευκαιρία να ξαναντύσουν την Liverpool το καλοκαίρι του 2020, λόγω και των κακών σχέσεων που δημιουργήθηκαν το 2012, όταν η adidas δεν έκανε προσφορά ανανέωσης, χαρακτηρίζοντας την ομάδα ως «μη αρκετά εμπορική».

Περασμένα ξεχασμένα, όπως φαίνεται, αφού η γνωστή ιστοσελίδα Footy Headlines αποκάλυψε τη συμφωνία με την Adidas και ταυτόχρονα και την νέα φανέλα του τερματοφύλακα!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com