Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραμένει ο Claudio Taffarel προπονητής τερματοφυλάκων στη Liverpool

Παραμένει ο Claudio Taffarel προπονητής τερματοφυλάκων στη Liverpool

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Liverpool, Claudio Taffarel, αναμένεται να παραμείνει στο σύλλογο ως μέλος του επιτελείου του Arne Slot.

Οι προπονητές τερματοφυλάκων John Achterberg και Jack Robinson αποχώρησαν κι επίσημα μαζί με τον Jürgen Klopp από το Anfield, μετά τη νίκη της Κυριακής επί της Wolves, αλλά δεν είχε γίνει σαφήνεια για το μέλλον του Taffarel.

Ωστόσο, γίνεται κατανοητό ότι ο 58χρονος Taffarel πρόκειται να παραμείνει στο Merseyside για να εργαστεί υπό τον νέο προπονητή στο Slot. Ο Taffarel απολαμβάνει μια ισχυρή σχέση εργασίας με τον Βραζιλιάνο Αlisson, ο οποίος τον συνέστησε για μια θέση στο προπονητικό επιτελείο το 2021.

Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο Alisson επιθυμεί να μείνει στη Liverpool αυτό το καλοκαίρι παρά το έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του από τη Σαουδική Αραβία ενόψει της μεταγραφικής περιόδου. Και η διατήρηση του Taffarel έχει αναμφίβολα στόχο να διασφαλίσει ότι το νούμερο ένα της Liverpool είναι όσο το δυνατόν πιο άνετο.

Η προσθήκη ενός ακόμη προπονητή τερματοφυλάκων αναμένεται ακόμα καθώς οι Reds προσπαθούν να αντικαταστήσουν τις αποχωρήσεις των Achterberg και Robinson.

Ο προπονητής της Feyenoord Jyri Nieminen, με «υψηλή βαθμολογία» στη δουλειά του, θεωρείται ότι εξετάζεται για έναν ρόλο στο επιτελείο του Slot.

Μιλώντας μετά τον αγώνα της Κυριακής, ο Alisson συζήτησε τις αλλαγές στο τμήμα τερματοφυλάκων της Liverpool, λέγοντας στο Stadium Astro: «Νομίζω ότι όλα αυτά τα παιδιά έκαναν καταπληκτική δουλειά. Φυσικά, θέλαμε να τους έχουμε περισσότερο εδώ γύρω. Στην περίπτωσή μου ως τερματοφύλακας δουλεύω απευθείας με τον Johnny και τον Jack».

Ερωτηθείς ευθέως εάν ο Taffarel θα έμενε, πρόσθεσε: «Έτσι φαίνεται. Η εμπειρία που είχαμε τα τελευταία χρόνια με τους αποχωρήσαντες ήταν εξαιρετική και θα ήθελα να μπορούσα να μείνω μαζί τους περισσότερο, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Αγαπώ αυτά τα ανθρώπους, όχι μόνο ως προπονητές τερματοφυλάκων αλλά και ως ανθρώπους».

Παραμένει ο Claudio Taffarel προπονητής τερματοφυλάκων στη Liverpool

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com