Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέρασε από το Selhust Park και μείωσε τη διαφορά η Liverpool

Πέρασε από το Selhust Park και μείωσε τη διαφορά η Liverpool

Σπουδαίο και σημαντικό διπλό στο Selhust Park για την Liverpool! Η ομάδα του Klopp πέρασε με 1-3 από την έδρα της Crystal Palace και μείωσε στους 9 βαθμούς την απόσταση από την κορυφή, έχοντας και έναν αγώνα περισσότερο.

Δίχτυα βρήκαν οι van Dijk, Oxlade-Chamberlain, Fabinho και Edouard.

Α’ Ημίχρονο: Με την ενδεκάδα της περασμένης Κυριακής ξεκίνησε η Liverpool στο Selhust Park, με τον Alex Oxlade-Chamberlain να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στη Liverpool, με τον Robertson στο 5’ να προσπαθεί να σκοράρει με εντός περιοχής πλασέ, αλλά να μην τα καταφέρνει, ενώ στο 7’ ο Guaita με δυσκολία απέκρουσε το σουτ του Henderson.

Οι Reds πήραν τελικά το προβάδισμα με την τρίτη τους ευκαιρία στο ματς, μόλις στο 8ο λεπτό! Ο Robertson εκτέλεσε το κόρνερ, βρίσκοντας στο πρώτο δοκάρι τον αμαρκάριστο, van Dijk, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με μια δυνατή κεφαλιά για το 0-1.

Το καλό ξεκίνημα των Reds συνεχίστηκε και μετά το γκολ, αφού ευκαιρία είχε και στο 11’ ο Oxlade-Chamberlain σημαδεύοντας όμως την εξωτερική πλευρά των διχτυών από πλάγια θέση.

Μεγάλη ευκαιρία είχε η ομάδα του Klopp και στο 25’, όμως αυτή τη φορά το πλασέ του Fabinho έφυγε ψηλά.

Η Liverpool ωστόσο δεν σταμάτησε να ψάχνει το γκολ και να δημιουργεί ευκαιρίες, κάτι που την δικαίωσε, καθώς στο 32’ βρήκε το δεύτερο της γκολ! Ο Robertson έκανε ξανά την σέντρα από τα αριστερά, ο Chamberlain κατέβασε υπέροχα την μπάλα και σκόραρε με το δεξί για το 0-2!

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία πρώτο μέρος στο 40’, με τον Alisson να είναι όμως σε ετοιμότητα και να αποκρούει το σουτ του Olise, ενώ μόλις δύο λεπτά αργότερα πλησίασαν στο γκολ με τη δεύτερη τους ευκαιρία, όμως ο Mateta αν και πέρασε τον Alisson, δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλάγια θέση.

Β’ Ημίχρονο: Με δύο μεγάλες ευκαιρίες των γηπεδούχων ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, αφού απείλησε στο 47’ με τους Gallagher και Edouard, με την πρώτη κεφαλιά να φεύγει άουτ και τον Alisson να σώζει τους Reds στη δεύτερη περίπτωση. 

Οι Reds είχαν ευκαιρία με τον Henderson για το 0-3 στο 53’, ωστόσο αυτό δεν έγινε και δύο λεπτά αργότερα έγινε το 1-2 από τους Eagles, με τον Edouard, ο οποίος σκόραρε προ κενής εστίας, μετά την πάσα του Mateta, ενώ είχε προηγηθεί η κάθετη του Schlupp που έκοψε στα δύο την Κόκκινη άμυνα.

Η Palace έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν το μακρινό σουτ του Andersen πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Alisson. 

Η πρώτη παρέμβαση από πλευράς Klopp στο ματς έγινε στο 60’, με τον Minamino να περνά αντί του Ox.

Νέα ευκαιρία για την ισοφάριση είχε η Palace και στο 70’, όμως ο Schlupp σημάδεψε και εκείνος την εξωτερική πλευρά των διχτυών. Κακό μαρκάρισμα από τον Matip σε αυτή την περίπτωση.

Τα πόδια του δοκίμασε από μακρινή απόσταση ο Fabinho στο 72’, με τον Guaita να μπλοκάρει σταθερά.

Νέα τεράστια ευκαιρία είχε το σύνολο του Vieira και στο 82’, όταν ο Olise εκμεταλλεύτηκε την υψηλή γραμμή άμυνας της Liverpool και δοκίμασε να κρεμάσει τον Alisson, με τον Βραζιλιάνο να αποκρούει εντυπωσιακά.

Η λύση για την Liverpool ήρθε εν τέλει μια τρομερή μπαλιά του Trent, η οποία έβγαλε σε εξαιρετική θέση τον Jota, ο οποίος ανατράπηκε από τον Guaita, με τον Friend να υποδεικνύει ορθώς το πέναλτι, μετά από χρήση του VAR.

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Fabinho, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3 και τελειώνοντας το ματς στο 89’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Crystal Palace: Guaita; Ward, Guehi, Andersen, Mitchell, Hughes (Benteke 77′), Schlupp, Gallagher Olise, Mateta (Ayew 77′), Edouard (Eze 68′)

Πάγκος: Butland, Clyne, Ferguson, Kelly, Milivojevic, Riedewald

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Gomez 90+1′), Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Jones,  Oxlade-Chamberlain (Minamino 60′), Jota, Firmino (Milner 90′)

Πάγκος: Kelleher, Konate, Τσιμίκας, Williams, Morton, Gordon

Επόμενος αγώνας για τους Reds σε δύο ακριβώς εβδομάδες εναντίον της Cardiff για το FA Cup.

Ο Virgil van Dijk άνοιξε το σκορ με καταπληκτική κεφαλιά.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com