Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Szoboszlai εξηγεί τις διαφορές ανάμεσα σε Slot και Klopp

Ο Szoboszlai εξηγεί τις διαφορές ανάμεσα σε Slot και Klopp

Ο Dominik Szoboszlai προσπάθησε να εξηγήσει τις διαφορές που υπάρχουν στον φετινό τρόπο παιχνιδιού της ομάδας υπό τις οδηγίες του Arne Slot, συγκριτικά με τον περσινό κατά την τελευταία σεζόν του Jürgen Klopp στο Anfield.

Σύμφωνα με τον Ούγγρο διεθνή, οι Reds τη φετινή σεζόν προσπαθούν να έχουν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους και να είναι πιο ήρεμοι στη φάση της κατοχής.

Η Liverpool έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της Premier League, ενώ επίσης μετρά 9 νίκες σε 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολλανδό προπονητή στον πάγκο της.

Ο Szoboszlai συγκεκριμένα για τη σύγκριση των δύο τρόπων παιχνιδιού ανέφερε:

“ Με τον Jurgen, απλώς κερδίζαμε την μπάλα και πηγαίναμε απευθείας στο τέρμα και σκοράραμε, κάτι που στην πραγματικότητα λειτουργούσε μερικές φορές, αλλά τώρα αυτή είναι η διαφορά ότι έχουμε για περισσότερη ώρα  τη μπάλα και είμαστε πιο ήρεμοι και απλά χτίζουμε από πίσω. ” Είπε ο Ούγγρος στο Men in Blazers. 

” Ο Jürgen ήταν πιθανώς ο 12ος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο, οπότε αν μπορούσε τότε θα έτρεχε στον αγωνιστικό χώρο και θα έκανε μερικά τάκλιν. Ο προπονητής τώρα [Arne] είναι πιο ήρεμος και ξέρει ότι αυτό που σχεδιάζουμε θα πετύχει με κάποιο τρόπο. ”

Dominik Szoboszlai και Arne Slot στο φιλικό με τη Real Betis.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com