Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Neco Williams για τον Klopp και το ντεμπούτο του στην PL

Ο Neco Williams για τον Klopp και το ντεμπούτο του στην PL

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Liverpool, Neco Williams παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, μιλώντας για την σχέση του και τις συνομιλίες του με τον Jürgen Klopp και το ντεμπούτο του στην Premier League.

Ο Ουαλός για την σχέση του με τον Γερμανό τεχνικό είπε:

“ Έχει διαδραματίσει τεράστιο ρόλο στην καριέρα μου μέχρι στιγμής. Από τότε που είσαι μικρό παιδί, πάντα ονειρεύεσαι να παίζεις για την ομάδα που παίζεις από μικρός. ”

“ Για μένα το να βρίσκομαι στη Liverpool από τότε που ήμουν έξι και να περάσω όλα τα βήματα, μέχρι να κάνω το ντεμπούτο μου ήταν μια σουρεαλιστική στιγμή για μένα. Θα είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Και το ότι το έκαναν υπό τις οδηγίες του Jürgen Klopp είναι μια επιπλέον μικρή ώθηση για μένα και ήταν μια ξεχωριστή στιγμή. ”

Για τις συνομιλίες που έχει μαζί του:

“ Είναι μαζί μου όπως και με όλους τους παίκτες, αν κάνεις ορισμένα κακά παιχνίδια ή ένα κακό παιχνίδι, είναι ο πρώτος που θα έρθει σε εσένα και θα σου εξηγήσει τι πρέπει να βελτιώσεις και τι πρέπει να κάνεις καλύτερα. ”

“ Σου λέει επίσης σε ποια πράγματα είσαι καλός. Αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση, να βγεις έξω και να συνεχίσεις να προσπαθείς στο προπονητικό κέντρο και στους αγωνιστικούς χώρους. Έχει παίξει ένα τεράστιο ρόλο στην καριέρα μου και με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω τις άσχημες στιγμές. ” Πρόσθεσε ο Neco Williams.

“ Έχω ωριμάσει λόγω εκείνου και εκείνος μου έχει μάθει την πιο αντρική πλευρά του αθλήματος. Μου έχει μάθει πολλά από τότε που έκανα το ντεμπούτο μου. ”

Για το ντεμπούτο του στην Premier League:

“ Το ντεμπούτο μου στην Premier League, βασικά δεν ήξερα ότι θα μπω να παίξω εκείνη την ημέρα. Μου είχε περάσει από το μυαλό, γιατί κερδίζαμε με 4-0, κυριαρχούσαμε στον αγώνα και σκεφτόμουν ότι ίσως είναι η ευκαιρία μου να μπω και να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω. ”

“ Για καλή μου τύχη, ζεσταινόμουν, ο προπονητής με φώναξε, πήγα ξανά στην θέση μου, άλλαξα γρήγορα και κατέβηκα γρήγορα κάτω, για να περάσω εντός. Το ντεμπούτο μου στην Premier League ήταν μια τεράστια στιγμή για εμένα. ”

“ Για εμένα είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου και ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματος του κόσμου, με την ποιότητα των παικτών και τις ομάδες που υπάρχουν. Ήταν κάτι σουρεαλιστικό το ότι έπαιξα στην Premier League και κερδίσαμε τον αγώνα. ”

Παίρνει ευκαιρίες ο Neco Williams.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com