Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Lovren εξηγεί πως άλλαξε την Liverpool ο Klopp

Ο Lovren εξηγεί πως άλλαξε την Liverpool ο Klopp

Κάτι περισσότερο από τέσσερα χρόνια έχει συμπληρώσει ο Jürgen Klopp στην Liverpool και πλέον μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά, πως έχει αλλάξει τα πάντα στην ομάδα, όπως άλλωστε τόνισε και ο Dejan Lovren στις τελευταίες του δηλώσεις.

Μίλησε για τον Γερμανό προπονητή και τις αλλαγές που έχει φέρει στην ομάδα:

“ Έχουν περάσει κιόλας τέσσερα χρόνια; Μεγαλώνω. Αρχίσαμε να τον πιστεύουμε, όταν μας είπε το, from doubters to believers. ”

“ Άλλαξε τα πάντα στον σύλλογο. Από τα πιο μικρά πράγματα, όπως το να λες καλημέρα σε όλους και το να καθαρίζεις το τραπέζι σου. ”

“ Είναι επιβεβλημένο, για εμένα λες καλημέρα, όταν βλέπεις έναν μεγαλύτερο από εσένα. Όλα έχουν να κάνουν με τον σεβασμό. ”

“ Όταν το έχεις αυτό εκτός αγωνιστικού χώρου, τότε το αισθάνεσαι και μέσα στο γήπεδο. Είναι απλά τα πράγματα. ”

“ Έφερε ανθρώπους, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι στην δουλειά τους και ξέρει καλά τι κάνει. Πιστεύω πως τέτοιου είδους λεπτομέρειες λείπουν σε άλλες ομάδες. ” Είπε ο Lovren.

“ Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια δεν είχαμε κάνει το καλύτερο ξεκίνημα. Με την πίστη όμως και την βελτίωση, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Αυτό ακριβώς μας είπε ο Klopp. ”

“ Το πιο δύσκολο είναι να παραμείνεις στην κορυφή. Αν κάποια στιγμή πέσεις, πρέπει να δείξεις την δύναμή σου και τον χαρακτήρα σου. Πιστεύω πως έχουμε μάθει από τα λάθη μας των προηγούμενων χρόνων και τώρα βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. ”

“ Ο Klopp μας είπε πως ήταν εξαιρετικό, που χάσαμε στον τελικό από την Real Madrid και τον κερδίσαμε την επόμενη σεζόν. ”

Dejan Lovren και Jürgen Klopp στη νίκη επί της Villarreal το 2016.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com