Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp μίλησε για την συνέχεια

Ο Klopp μίλησε για την συνέχεια

O Jurgen Klopp ευχαριστεί το Anfield για τη στήριξή του στον προχθεσινό αγώνα με τη Leicester.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έκανε δηλώσεις ο Jürgen Klopp και μίλησε για την συνέχεια της σεζόν και για τον τελευταίο αγώνα των Reds κόντρα στην Bournemouth το προηγούμενο Σάββατο.

“ Τον Δεκέμβρη πιστεύαμε, ότι αυτός ο μήνας ήταν ο πιο σημαντικός μήνας της φετινής σεζόν. Πήραμε πολλές νίκες. Θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές. Τελικά, οι πιο σημαντικοί μας μήνες είναι μπροστά και κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό. ” Είπε ο Klopp.

“ Θα είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε μας παιχνίδι. Μετά το παιχνίδι με την Bournemouth ήμουν πολύ χαρούμενος και έμεινα ικανοποιημένος. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς και ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Μας υπενθύμισε πως πρέπει να παίζουμε μετά από περίπου 3 εβδομάδες. ”

“ Τώρα γνωρίζουμε πως πρέπει να παίζουμε. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να είμαστε πιο ζωναντοί στους αγώνες και με μεγάλυτερη αυτοπεποίθηση. Είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια, αλλά αυτό δεν μπορεί να σου δώσει τίποτα. ”  Πρόσθεσε ο Jürgen Klopp.

“ 3 ομάδες θα παλεύουν για τον τίτλο και έτσι θα πάει μέχρι τέλους. Και εμείς και η City και η Tottenham έχουμε μια καλή ευκαιρία στο φετινό πρωτάθλημα. ”

“ Θα συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα, όπως κάναμε από την αρχή της σεζόν και συνεχίσουμε με μεγάλη ψυχολογία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Θα έχουμε σεβασμό για τους αντιπάλους μας και θα δούμε πως θα πάει. ”

Ο Klopp για την συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com