Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Wolves, van Dijk και Gakpo

Ο Klopp για Wolves, van Dijk και Gakpo

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου του ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Wolves για το FA Cup.

Ο Γερμανός αναφέρθηκε στον τραυματισμό του van Dijk:

“ Είναι ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς – δεν ένιωθε πολύ τον πόνο, τελικά η διάγνωση ήταν πολύ σκληρή. Θα μείνει εκτός για εβδομάδες – περισσότερο από ένα μήνα – ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα. ”

“ Δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε στο γήπεδο, αλλά θα τον χρησιμοποιήσουμε εκτός γηπέδου. ”

Για τον Gakpo που θα κάνει ντεμπούτο είπε:

“ Ναι, είναι έτοιμος. Θα συμμετάσχει στην αποστολή, φυσικά. Το πώς ακριβώς θα παίξει να αποφασίσουμε τις επόμενες ώρες, αλλά δεν έχει σημασία. ”

“ Οι πρώτες εντυπώσεις για αυτόν είναι εξαιρετικές. Με όλα αυτά, τραυματισμένους επιθετικούς και τέτοια πράγματα, μετά βλέπεις έναν τύπο που είναι προφανώς φυσικός ποδοσφαιριστής στο γήπεδο και ξέρει πού είναι το γκολ, είναι μια ώθηση για όλους. ”

“ Φαίνεται καλός, δείχνει σε φόρμα. Είμαι πολύ θετικός γι ‘αυτό. Είναι 100% σε φόρμα; Δεν ξέρω. Οι δύο προπονήσεις που έκανε ήταν έντονες γι ‘αυτόν και είναι κάτι καινούργιο, οπότε το νιώθει λίγο περισσότερο. ”

“  Δεν νομίζω ότι είναι χρήσιμο να τον συγκρίνουμε με τον Diaz. Είναι καλός σε μικρούς χώρους, του αρέσει να σουτάρει από απόσταση – είναι καλός εκτελεστής και καλός ντριμπλέρ. Είναι καλός ποδοσφαιριστής. ”

Για την επιστροφή του Henderson:

“ Ο Hendo επέστρεψε. Έκανε ακριβώς αυτό που του επέτρεψαν να κάνει χθες, μεγάλα κομμάτια της προπόνησης της ομάδας χωρίς κεφαλιά. Νομίζω ότι αυτό είναι καλό. ”

Για τα προβλήματα του κέντρου:

“ Είναι ένα γενικό πρόβλημα, όχι ένα πρόβλημα της μεσαίας γραμμής. Η άμυνα ξεκινάει από πριν – αν δεν αμύνεσαι εκεί, τότε η μεσαία γραμμή δεν έχει καμία ευκαιρία. Το γήπεδο είναι πολύ μεγάλο και οι άλλες ομάδες είναι πολύ καλές επίσης. ”

“ Ένας παίκτης της μεσαίας γραμμής δεν μπορεί να το φτιάξει αυτό – είναι συλλογική προσπάθεια. Ξέρουμε πώς θέλουμε να αμυνθούμε – αυτό είναι ξεκάθαρο. ”

“ Τα πάντα έχουν να κάνουν με την ισορροπία, όχι μόνο έναν μέσο. Ο τρόπος που θέλουμε να αμυνόμαστε είναι ξεκάθαρος. Λειτουργεί τις περισσότερες φορές, αλλά όχι πάντα. Γι’ αυτό όλοι γνωρίζουν ότι ο Alisson είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. ” Είπε ο Klopp.

“ Δουλεύουμε συνεχώς πάνω σε αυτό. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τον τρόπο που παίζουμε; Όχι -αλλά δεν είναι πρόβλημα στη μεσαία γραμμή – είναι γενικό. ”

Αν θα κάνει αλλαγές αύριο:

“ Παίξαμε τη Δευτέρα, οπότε είναι σαφές ότι θα παραταχτούμε όσο καλύτεροι, δυνατοί και έμπειροι μπορούμε. Δεν θα υπάρξει rotation λόγω του ανταγωνισμού. ”

Για τον Gianluca Vialli που έφυγε από τη ζωή:

“ Δεν τον γνώρισα ποτέ, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση όλοι ξέρουν τι παίκτης ήταν και βλέπετε την αντίδραση των πρώην συμπαικτών και συναδέλφων του – σας λέει πολλά για το είδος του ανθρώπου που ήταν. Είναι πραγματικά λυπηρό. ”

“ Είναι πολύ δύσκολο και οι αντιδράσεις δείχνουν τα πάντα. Εύχομαι σε αυτόν και στην οικογένειά του και στους φίλους του όλη τη δύναμη που απαιτείται για να το ξεπεράσουν αυτό. ”

Με Henderson αύριο.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com