Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Wolves, Firmino, Davies και Jota

Ο Klopp για Wolves, Firmino, Davies και Jota

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με την Wolves και αναφέρθηκε στους Λύκους, στην επιστροφή του Bobby Firmino, στην προσαρμογή του Ben Davies και στον Diogo Jota.

Ο Γερμανός ξεκίνησε εξηγώντας πως αυτό που λείπει από την ομάδα είναι η σταθερότητα:

“ Αυτό που πρέπει να δείξουμε είναι η σταθερότητα στις εμφανίσεις μας και στην αμυντική μας λειτουργία. Αν το κάνουμε αυτό, τότε θα είμαστε κοντά στη νίκη σε κάθε αγώνα. Στη συνέχεια θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να κερδίσουμε αγώνες, που είναι ο στόχος μας. ”

Για την συνεργασία των Kabak και Phillips:

“ Ως κεντρικός αμυντικός μπορείς να επιλέξεις τις σωστές πάσες αν έχει ήδη βγει η άμυνα από τους παίκτες που βρίσκονται μπροστά σου, αυτό κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και έτσι πρέπει να είναι. ”

“ Αυτό βοήθησε πολύ και τα δύο παιδιά. ”

“ Δεν υπάρχει κανένα τεστ τώρα [για τον Kabak και τον Phillips]. Ελπίζω να παραμείνουν υγιείς. Δεν μπορώ να καθίσω εδώ και να το εγγυηθώ! Είναι διαθέσιμοι και δείχνουν καλά. Εάν είναι έτοιμοι να παίξουν ξανά και γιατί να τους αλλάξουμε; Θέλουμε συνέπεια. Φαίνονται πολύ καλοί. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Ας ελπίσουμε ότι μπορούν να παίξουν όλα τα παιχνίδια. Ο Ben Davies πρέπει να προσαρμοστεί, αυτό είναι ξεκάθαρο. Ένα παράδειγμα, είναι ο Andy Robertson, του πήρε μισή σεζόν σε μια κανονική χρονιά. ”

“ Ο Ben είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά πρέπει να συνηθίσει τα πράγματα εδώ. Έχουμε επιλογές. ”

Για την επιστροφή του Firmino:

“ Ο Bobby δεν ήταν μαζί μας, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί. Έχουμε μερικές μέρες μπροστά μας και μετά την συνέντευξη τύπου θα έχω την ενημέρωση μου από το ιατρικό επιτελείο. ”

“ Έχουμε δύο ημέρες μέχρι τον αγώνα και ελπίζουμε να είναι καλά. Οι υπόλοιποι είναι ΟΚ. ”

Για την δουλειά του Nuno Espirito Santo στους Λύκους:

“ Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την δουλειά που κάνει ο Nuno. Κάνει μια απίστευτη δουλειά σε μια απλά περίεργη χρονιά. ”

“ Δεν μπορείς να αναπληρώσεις έναν παίκτη με την ποιότητα του Jimenez. Η υπόλοιπη ομάδα δείχνει όμως ξανά σίγουρη, είναι και πάλι η Wolves. Μια ομάδα που αμύνεται καλά. ”

Για τον Ben Davies:

“ Δεν λέω τώρα στον Ben πως πρέπει να προπονηθεί. Θα διαρκέσει όσο χρειάζεται. Ήταν σαφές ότι δεν θα ξεκινήσουμε με 2 νέα στόπερ, εάν δεν χρειαζόταν. Στην τελευταία γραμμή, ο ένας πρέπει να συνηθίσει να παίζει με τον άλλον. Ο Ben θα παίξει, όταν είναι να παίξει. ”

Για τον Diogo Jota που δείχνει σε καλή κατάσταση:

“ Ήταν σε μια καλή στιγμή όταν τραυματίστηκε. Αυτό κάνει ακόμη χειρότερο έναν τραυματισμό. Μπορεί να παίξει και στις 3 θέσεις μπροστά σε υψηλό επίπεδο. Μας κάνει πιο δυνατούς, κάτι που είναι καλό. ”

“ Έπαιξε για 90 λεπτά κόντρα στην Fulham, το οποίο δεν ήταν το πλάνο και γι’ αυτό αγωνίστηκε για 60 λεπτά την Τετάρτη. ”

“ Μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν επιθετικό παίκτη [νωρίτερα] επειδή πολλά πράγματα είναι φυσικές δεξιότητες. Η άμυνα χρειάζεται πολύ πιο έντονη δουλειά. Πρέπει να δουλέψεις πολύ περισσότερο, για να κάνεις μια ομάδα να αμύνεται.”

“ Δουλειά απαιτεί και η καλή επίθεση, όμως αυτή μπορεί να δουλέψει και από την αρχή. ”

Να επιστρέψει στο Molineux θέλει ο Firmino.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com