Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Nunez, Real και Vinicius

Ο Klopp για Nunez, Real και Vinicius

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του μεγάλου αυριανού αγώνα με τη Real Madrid στο Anfield για το Champions League.

Ο Γερμανός προπονητής πρώτα ρωτήθηκε για την περίπτωση του Nunez:

“ Υπάρχει μια πιθανότητα να αγωνιστεί. Πρέπει να δούμε πώς θα αντιμετωπίσει τον πόνο και να πάρουμε μια απόφαση. ”

Για τον αυριανό αγώνα:

“ Είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους συλλόγους στον κόσμο. Σούπερ έμπειροι. Παίξαμε τον τελικό στο Παρίσι και δεν τον είδαμε ξανά μέχρι αυτό το Σαββατοκύριακο.”

“ Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αλλά έβαλαν ένα καθοριστικό γκολ, κάτι που εμείς δεν το κάναμε. ”

“ Πριν τους αντιμετωπίσαμε στο προπονητικό τους και εδώ σε ένα άδειο γήπεδο. Εδώ κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά τους αφήσαμε να τρέξουν. ”

“ Η Real δεν χάνει την εμπιστοσύνη της σε ένα δευτερόλεπτο. Είναι εκεί. Μπορείς να μάθεις από αυτούς. Τους έχουμε κάνει να δουλέψουν σκληρά, αλλά τώρα είναι διαφορετικές ομάδες. ”

“ Πρέπει να κάνουμε δύο σούπερ παιχνίδια για να τα καταφέρουμε. Η Real δεν χρειάζεται να παίξει ιδιαίτερα καλά και έχει ακόμα μια ευκαιρία, για να περάσει. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορούμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι τώρα και όχι πριν από μερικές εβδομάδες. Πρέπει να κάνουμε ένα σούπερ παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής, δύο σούπερ παιχνίδια για να τα καταφέρουμε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. ”

“ Μερικοί από τους παίκτες τους έχουν κερδίσει την διοργάνωση πέντε φορές. Πιθανότατα θα πιστεύουν ότι την έχουν δική τους, αλλά θα το δοκιμάσουμε. ”

“ Περιμένω από το Anfield να είναι όλο όρθιο αύριο. Πάμε ξανά μαζί. ” Είπε ο Klopp.

Για τα δύο τελευταία παιχνίδια:

“ Μοιάσαμε πολύ περισσότερο σαν ομάδα ξανά, αλλά πρέπει ακόμα να το αποδείξουμε αυτό. Χρειαζόμαστε αποτελέσματα, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία. Ήμασταν σε παρόμοια κατάσταση αμέσως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, με δύο νίκες, αλλά φαίνεται διαφορετικό τώρα. ”

“ Δουλεύουμε πάντα τόσο σκληρά για την πρόκριση στο Champions League που πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να αγαπάς αυτές τις στιγμές. Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Μας είδαν σε καλύτερη κατάσταση τα τελευταία δύο παιχνίδια και έχουμε περισσότερα πράγματα να περιμένουμε. ”

Για τον Carlo Ancelotti:

“ Ο Carlo είναι ο πιο χαλαρός προπονητής που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Σούπερ, έξυπνος, ωραίος και η διαχείριση του είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο από όλους μας. Τον σέβομαι και τον θαυμάζω πολύ. ”

Για τον Vinicius πρόσθεσε:

“ Τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτήν την [ρατσιστική επίθεση]. Από όσο γνωρίζω, είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, δεν πρέπει να τον αφήσεις σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός. ”

“ Πάντα προσπαθούμε να αρνούμαστε πάσες σε αυτόν [Vinicius], αλλά αν τον κόψεις, τότε υπάρχει ο Benzema. Αν τους σταματήσεις, υπάρχει ο Valverde ή ο Rodrygo. Αν τους υπερασπιστείς όλους, έχεις τον Kroos, τον Modric ή τον Tchouameni που μπορούν να σουτάρουν από τα 25 μέτρα. ”

“ Ελπίζω όμως να μην τον επηρεάζουν αυτοί οι ηλίθιοι. ”

Για τον τελικό του Παρισιού:

“ Δεν νομίζω ότι χρειαζόμασταν το παιχνίδι στο Παρίσι για να κάνουμε αυτό ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Χάσαμε το παιχνίδι και το καλό με τον αθλητισμό είναι ότι τώρα θέλουμε να το διορθώσουμε. ”

Το παλεύει για Real ο Darwin Nunez.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com