Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για το διπλό στην έδρα της LASK

Ο Klopp για το διπλό στην έδρα της LASK

Χαρούμενος εμφανίστηκε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του για το διπλό της ομάδας επί της LASK και τη νικηφόρα πρεμιέρα στο UEFA Europa League.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε για τον αγώνα και το διπλό της ομάδας:

“ Προφανώς λοιπόν η LASK είχε στο πρώτο ημίχρονο ένα σουτ εύστοχο και ήταν μετά από στημένη φάση. Είχαμε πολύ καλές στιγμές, αλλά είδα ότι τα παιδιά δεν ένιωθαν αυτό, δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε τις καλές μας στιγμές – και σκέφτηκα ότι ίσως έπρεπε να το κάνουμε ξανά. Από άποψη εμπιστοσύνης, η απογοήτευση αυξήθηκε. Αυτό δεν έχει νόημα; είναι ανθρώπινο αλλά δεν έχει νόημα. ”

“ Δείξαμε δύο ποδοσφαιρικές καταστάσεις από το πρώτο ημίχρονο όπου τα πήγαμε αρκετά καλά. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα πίστευαν ότι δεν υπήρχε τίποτα καλό από το πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Είχαμε καλές στιγμές και αυτό δείξαμε και επιπλέον μπορούσαμε να ξαναρχίσουμε στο παιχνίδι και είχαμε μια καλή ευκαιρία να το ανατρέψουμε. Και αυτό κάναμε. Και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο, ήταν δύσκολο. Το κερδίσαμε, άξια, αυτό είναι όλο. ”

Τι κρατά από τους πιο νεαρούς παίκτες:

“ Όπως είπα, ξέρω πώς είναι ο κόσμος και ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει από εμάς να πετάξουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν θα γίνει στη φάση των ομίλων, δεν θα γίνει στη φάση των νοκ άουτ. Πρέπει να επικεντρωθούμε, κάτι που κάναμε. Ήταν ένα μάθημα για εμάς απόψε, ο αντίπαλος υπέφερε πολύ λιγότερο από το γήπεδο από ό,τι εμείς. Έπρεπε να το συνηθίσουμε. Έτσι μπορούμε να μάθουμε τόσα πολλά. ” Είπε ο Klopp.

“ Αν χρησιμοποιούσαμε τον Ben Doak λίγο πιο συχνά, του δίναμε τη μπάλα, νομίζω ότι θα έπαιρνε την μπάλα περισσότερες φορές στην γραμμή του άκου και θα πέρναγε τη μπάλα μέσα ή οτιδήποτε άλλο. Ο Stefan [Bajcetic] βρήκε τον τρόπο να μπει στο παιχνίδι μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, αλλά προκαλέσαμε τα προβλήματα προφανώς με το timing των πασών μας. ”

“ Ο Ryan [Gravenberch] έκανε ένα σούπερ παιχνίδι σε πολύ δύσκολες συνθήκες και ήταν πραγματικά καθοριστικό για εμάς. Ο Ibou [Konate] θα μπορούσε να πάρει 80 λεπτά νομίζω, ο Stefan θα μπορούσε να πάρει λεπτά. Υπήρχαν λοιπόν τόσα πολλά θετικά και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. ”

Για τις 50 Ευρωπαϊκές νίκες στον πάγκο των Reds:

“ Επιτρέψτε μου να το πω έτσι, αν έχω ακόμα 50 ματς μετά τη φάση των ομίλων, τότε εξακολουθώ να είμαι ο πιο επιτυχημένος προπονητής της Liverpool [από αυτή την άποψη] και όλοι θα το μισούν το γεγονός! [Είναι ωραία. Παίξαμε πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη. Είναι καλό που κερδίσαμε τόσα πολλά, προκριθήκαμε σε τέσσερις τελικούς. Είναι υπέροχο, αλλά πιθανώς οφείλεται στο ότι στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό υπάρχουν πολύ περισσότερα παιχνίδια από ό,τι στο παρελθόν. Είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι ο λόγος. ”

Ο Stefan Bajcetic αγωνίστηκε ως δεξί μπακ.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com