Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο Klopp για τους «μικρούς»

Ο Klopp για τους «μικρούς»

Το καλοκαίρι που μας έρχεται είναι σίγουρα γεμάτο από φιλικά – σας δώσαμε λίγο πριν τον αναλυτικό οδηγό του καλοκαιριού – και ο Jurgen Klopp θα έχει πολλές ευκαιρίες για να τεστάρει την ομάδα και να βελτιώσει την αδυναμίες της. Ο προπονητής της ομάδας μας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool για το τι θέλει να δει από τους νέους παίκτες, ενώ μίλησε και για πιθανές αλλαγές στην ομάδα.

«Συνήθως θες να κάνεις το επόμενο βήμα από τη μία χρονιά στην άλλη. Πρέπει να δεις πως ταιριάζουν τα κομμάτια του παζλ και που ταιριάζουν οι νέοι παίκτες» είπε για ενδεχόμενες αλλαγές στην προετοιμασία σε σχέση με το 2016.

«Οι νέοι παίκτες είναι ένα χρόνο μεγαλύτεροι, και ίσως να μην κάνει την μεγαλύτερη διαφορά, όμως είναι ένα χρόνο παραπάνω στην πρώτη ομάδα. Μπορούν να κάνουν μεγάλα βήματα, γιατί είναι στον σωστό δρόμο. Δεν είναι τόσο ενθουσιασμένοι για κάθε προπόνηση, ώστε να σκέφτονται “Ω, Θεέ μου, αυτός δίπλα μου είναι ο Adam Lallana”. Αυτό μπορεί να είναι μεγάλη διαφορά»

»Καμιά φορά μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ένα με δύο βήματα πίσω, ώστε να μπορέσεις να κάνεις πέντε – έξι βήματα μπροστά. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά» δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com